Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je kome pusio, pitanje je sad...
Cestitke Slijajdzicu na tri posljednje, u istoriji BiH naaaaaajljepse godine zivota, ukljucujuci i one 1990.1995., u borbi za dijasporu i zivot u dijaspori, odnosno u borbi za svoga sina i za sinove i kceri stranke cija djeca zive daleeeeko od robovlasnika feuderacije i sve veceg jada i bijede od BiH.
Veliki covjek. Cestitam Hari ti si legenda Samo za GSP. Harisa kravata, a za mnoge ostale konjska uzda. Svi koji ste protiv ovoga covjeka isklucite se i idite nepripadate covjecanstvu. Molim sve svjesne ljude podrzimo ovog GSP.
ma politika je to politika
SVAKA CAST HARISE SAMO TAKO !!!
TO HARE. SAMO TI DOGOVARAJ. MA MAKAR BA KRAO I NEZNAM STA SAMO NEK SE ZNA I NEKA ZNAJU DA CE TESKO UZETI PUSKU SLJ. PUT. VIDI BA KAKO GA JE LIJEPO VIDJETI A ONOG CUKU IZ LAKTASA MOZETE SAMO VIDJETI ISPOD SATORA NA TEFERICU!:)
Bas je ovaj portal Srposko Sarajevo x pametan portal Daje budalama da komentarisu pametna covjeka koji portal
Svaka cast Hare ti si pravi Bosnja koji radi za svoju drzavu uvjek cu glasati za tebe
@HilmoOlovo tebe treba pokloniti Brizit Bardo kao cirkuskog medvjeda.
Dok gradjani Federacije zive s 600KM , Slovenci zele da preuzmu trgovacke poslove u arapskim zemljama. Zar od toliko nezaposlenihh i slabo placenih gradjana Federacije treba jos Slovencima da se namjestaju poslovi? Pa imal medju vama Bosnjackim politicarima neko da shvata sta se oko vas desava ? Jel shvatate koliko ste sami doprinjeli siromastvu i neobrazovanosti vlastitog naroda? Silajdjicu za pocetak se izbori da firma iz Federacije preuzmu monopol u odnosu na Srpske (RS) i Slovenacke firme na arapskom trzistu. Ignorisanje realnosti ce kostat slijedecih 20 godina, pa onda opet 20 godina i tako redom dok jednom neko ne lupi sakom i kazi, hocete sukobe, e imat ce te sukob. Prica o zajednickoj ekonomiji je sranje. Nema zajednicke ekonomije Federacija treba da uzme sama poslove jer ni njoj niko ne nudi bilo kakvu pomoc.
Aferim Harise samo tak naprijed za nasu Bosnu i Hercegovinu,suverenu i jednu i jedinu nasu domovinu! BiH4EVER!
Hare, daj i Klintonu da ofarba kosu...
Samo napred Hare, ova balavurdija sto misi da je pokusala svu pamet dunjaluka moze jesti g ovna do mile volje.I samo da kazem nemoj puno vjerovati Slovencima,pazi im cilja samo da ih sa Arapima spandzas,a posle zbogom BIH.
Samo naprije Harise, za razliku od mnogih jedino se ti boris za BiH!
Smrdljivi glavic je taj Silajdzic. Samo putuje o drzavnom trosku. Koliko je vec puta ove godine samo u Americi bio. Majmn jedan.