Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jedinica jarane mojne mi yeebaavat nase mujice,...nase cvijece. nisu oni krivi sto su takvi kakvi su. genetski su malo (cuj mene MALO, haha) retaardirani i zbunjeni ali nije to njihova krivica, takvi kakvi su to su naslijedili od predaka pootuurica,....alias baaliya. pa jel mislis da i oni nebi volili da sudrugaciji i da ih svi ne zayeebavaaju. nije im lako, shvati ih covjece.
SVAKA CAST HARISE , EMINA, SANELA, DAMIRE I SVIM PATRIOTIMA BOSNE I HERCEGOVINE I ISKRENIM PRIJATELJIMA NASE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! PRAVDA CE POBIJEDIT A TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV DRZAVE SRBIJE I SVIH SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA I S.A.N.U. IDEOLOGA O VELOKOJ KRALJEVINI SRBIJI! TRAZIT POD HITNO NJIHNO HAPSENJE I POTJERNICE PREKO BAS TOG ITERPOLA A I POLICIJE BIH-E! DOSTA VISE SRBIJE I NJENOG TERORIZMA, AGRESIJE, TERORE i LAZNE PROPAGANDE I MANIPULACIJE PROTIV SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , BOSNJAKA! OVO JE OPET AGRESIJA NA SUVERENU DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU! DOBO SAM NAPIS\'O PRIJE PAR DANA DA KO JAMU DRUGOM KOPA SAM U NJU PADA! TEK CE SAD IZAC NA VIDJELO STA JE SRBIJA I NJEN NAROD, STA SU SVE RADILI U BIH-I I NJENIM GRADJANIMA! KAKVU TERORU I AGRESIJU BIH-A I BOSNOHERCEGOVCI MORAJU TRPJET I TRPE VEC DVADESET GODINA OD SRPSKIH IDEOLOGA O CISTOJ NACIJI SRBA, KRADJE POLA TERITORIJE BiH-E, OD GENOCIDNE BANDE SRPSKIH HORDI UBICA i S.A.N.U. IDEOLOGA!!!
OVI SVI STO PISU I VRIJEDJAJU JOVANA DIVJAKA MOGU SE NAJEST NJEGOVIH G****A KO I SVIH OSTALIH BOSNOHERCEGOVACA!!! SRPSKI TERORIZAM, LAZNO POTPISIVANJE, PLJUVANJE I OMALOZAVANJE OSOBA MUSLIMANSKE VJEROISPOVIJESTI I BOSNJAKA KO I BOSNOHERCEGOVACKIH PATRIOTA I GRADJANA POKAZUJE SAMO DA POJEDINI SRBI VRSE KONSTANTNU TERORU I MRZNJU PREMA BOSNJACIMA I MUSLIMANIMA!
TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV BILJANE PLAVSIC, KRAJISNIKA, I PROTIV SRBIJE! NE TREBA VISE CEKAT CRKAVICE PRAVDE OD HASKOG TRIBUNALA ( TRI MJESECA SRAMNOG CEKANJA NA NASTAVAK PROCESA MONSTRUMA KARADZICA), VEC TUZIT POD HITNO U USTAVNOM SUDU BIH-E PONOVO MONSTRUMA BILJANU PLAVSIC, KRAJISNIKA I SRBIJU ZA SVE STO JE POCINILA U BIH-I! POSEBNO TUZBE PROTIV S.A.N.U;i DOBRICE COSICA,VUKA DRASKOVICA,MIRE MARKOVIC,VOJISLAVA KOSTUNICE,LJUBE ( TATE) TADICADARKA TRIFUNOVICA ...ITD. TUZBE I INtERNACIONALNE POTJETNICE PROTIV OVIH NA LISTI! POSEBNE POTJERNICE ZA HAPSENJE MONSTRUMA RATKA MLADICA i GORANA HADZICA, TAKODJE PROTIV BORISA TADICA I VUKA JEREMICA JER ZNAJU GDJE SE NALAZE RATNI ZLOCINCI I BJEGUNCI I NE ISPORUCUJU IH ! ZVJER TREBA UDARIT I SPUSTIT GA TAMO GDJE MU JE MJZESTO! S RATNIM ZLOCINCIMA, AGRESORIMA BiH-E I TRAZIT PRAVDU!SRBIJA JE BOLESNA NACIJA......I VISE NEGO BOLESNA ONA JE ZLOCINACKA I BESTIDNA, AGRESIVNA I MANIPULATOR! TUZIT I HAPSIT SRPSKE ZLOCINCE MONSTRUME!
Prosetaj se po Kosovu malo hadzija hihihihiihihihihiihihihihihihihihihiihihih
a kako smo svi sluzili JNA i na vernost joj se zakunuli,neki su i obuceni za sve :) a neki :( su nazalost pregazili zakletvu i postali iredente-separatisti -itdd ja se drzim zakletve JNA rodio se u Yugoslaviji umirem u Yugoslaviji
lagali il ne ,ti i tvoj shupak Dobrica ste isti samo lajanje a ja lagano karabin na rame pa setnja po MOJOJ BOSNI :)))))))) ih nista lepse ,e zamisli da tebe nesreco navatam na mojoj zemlji :)))))))))))) ojhhhaaaaaaaaaaaa sex-aaaaaaa nebi ti ni policija RS-a pomogla ;)
i opet............za poChetnike nije zgoreg ponovit.... „Mi lažemo da bih varali sami sebe, da tešimo druge, mi lažemo za oprost, mi lažemo da bih se borili protiv straha, lažemo da ohrabrujemo druge, lažemo da bi skrivali svoj i nečiji drugi jad. Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Mi lažemo na kreativan, maštovit i dosetljiv način.\" Dobrica Ćosić
za poChetnike nije zgoreg ponovit.... „Mi lažemo da bih varali sami sebe, da tešimo druge, mi lažemo za oprost, mi lažemo da bih se borili protiv straha, lažemo da ohrabrujemo druge, lažemo da bi skrivali svoj i nečiji drugi jad. Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Mi lažemo na kreativan, maštovit i dosetljiv način.\" Dobrica Ćosić
ovo se tebe ko prvo ne tice odakle idu pare za odbranu ganica, ko drugo ovo je opet agresija srbije na nezavisnu i suverenu drzavu bosnu i hercegovinu, ko trece idi peglaj svoju cetnicku furerovu uniformu, eno ti ga tvoj junak u njemackoj, idi kod svojeg fuhera srpskog, cevrto ti nemas uopste sta komentarisati , vi ste srbi i srbija napravili agresiju , genocid, ratne zlocine i to nastavljate danas na narod drzavu bosne i hercegovine! ejup ganic je gradjanin bosne i htercegovine i cijela bosna i hercegovina je uz njega parama i srcem!
moram nesto da ti kazem drag si mi postao:) ja dodjem u moju RS (a dao bog imam zemlje od Jajca pa do Zvornika) uzmem pusku pa se RAHAT SETAM :))))))) dozvole nemam a i ne treba mi :D ne treba mi ni policija sam sve resim pa sad vidi ,
Bisera Klopić, 81-godišnja Trebinjka koja je brutalno u svojoj kući pretučena 11. novembra prošle godine, pozvana je u petak na ročište Okružnog suda kao svjedok. Optužena Slavojka Golub (52) upala je tog dana s maloljetnom osobom u Biserinu kuću i više puta drvenom palicom udarala nesretnu staricu dok je ova ležala u krevetu, sve dok je nije onesvijestila. Obje osobe potom su napustile Biserinu kuću sa 300 KM, koliko je iznosila penzija ove starice. No, trebinjsko tužilaštvo tereti Slavojku Golub za krađu prehrambenih proizvoda, a ne novca. O tome koliko se uvukao strah u Biserine stare kosti govori izjava trebinjskog imama Huseina ef. Hodžića, kojeg je ona jučer zamolila da s njom ide na ročište, jer se, kako kaže, ne usuđuje tamo sama otići.
@Jedinica Dobro te je, sve nam je jasno. Nisi mi vise zanivljiv i postajes mi dosadan, hajmo sljedeci?
Ahmetović: Provjerit ću o čemu se radi Ministar Ahmetović, u čije je ime Krešić poslao skandalozni dokument, jučer nam je rekao da ne zna o čemu je riječ i da zato još ne može komentirati slučaj. - Provjerit ću o čemu se radi. Ono što znam jeste da rad Grupe za borbu protiv terorizma nije u nadležnosti Ministarstva sigurnosti, jer je vodi Tužilaštvo BiH - kazao nam je kratko Ahmetović. Lista pamfleta iz RS Prema saznanjima našeg lista, radi se o listi koja je napravljena na osnovu propagandnih i lažnih pamfleta koje je svojevremeno uradio Ured Vlade RS za saradnju s Tribunalom u Hagu. Nju je kasnije prepisao Domagoj Margetić i objavio u knjizi. Sličan fantomski spisak može se naći i na internet-stranicama radikalnih srpskih i hrvatskih grupacija. U nekim verzijama tih pamfleta nalaze se i brojna imena, od bošnjačkih uglednika pa do novinara, na sličan način kako je to nedavno bilo prikazano na famoznim shemama koje su procurile iz Ureda visokog predstavnika.
Između ostalih, spomenute su BBI banka, Bošnjačka zajednica kulture \"Preporod\", \"Air Bosna\", Radio Naba, list \"Saff\", preduzeće \"Vitezit\", pa čak i NVO \"Žene ženama\". Na spisku su i brojne humanitarne organizacije iz arapskog svijeta i druga udruženja od kojih mnoga nikada nisu postojala. Hipoteka terorizma Odakle potječe spisak na koji se sada Krešić poziva kao na relevantan dokument u komunikaciji sa UN-om, pokazuje vodeni žig koji je ostao na papiru proslijeđenom Tužilaštvu. Spisak napravljen na osnovu pamfleta sa žigom Vlade RS i zaglavljem Vijeća ministara BiH Spisak terorističkih organizacija ima zaglavlje Vijeća ministara, ali u pozadini je vodeni žig grba s orlom i četiri S, koji je u to vrijeme bio zvanično obilježje Republike Srpske! Neshvatljivo je da državno ministarstvo i Vijeće ministara BiH taj lažni dokument koji teško optužuje BiH i nameće joj hipoteku terorizma i dalje smatra validnim i relevantnim i da ga još i predočava Vijeću sigurnosti UN-a.