Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zastupa haris interese drzave BiH vec samo jednog njenog naroda. to samo budali nije jasno. on odavno i ne krije sta misli i tako i u tom pravcu i djeluje. kontakti samo i iskljucivo sa islamskim zemljama. bogu hvala nama krscanima to ne smeta samo to treba da se zna, jasno i nedvosmisleno. nek se zna.
Svaka cast Harise za zastavu s ljiljanima! Ko drugo lijepo je sto si primio palestisnkog ambasadora a treb\'o si primit isto i Izraelskog ministra zadnje nedjelje,diplomacija je uvijek ta sto otvara vrata... Daj Boze da sklope mir u toj teritoriji. BiH4EVER!
Palestina nema ambasadora jer nije priznata drzava, moze imati samo otpravnika poslova. Koliko ja znam. A mislim da znam toliko.
ti si glaso za dabica pa si u Minhenu jel
obavezno reci miloradu kad prima strane izaslanike da ima i zastavu iza sebe sa mrtvackom glavom da pise na njoj za kralja i otazbinu sloboda ili smrt i da kaze stranom ambasadoru da je to jedna od sluzbenih zastava u bosni kad moze hare ratne zastave na sluzbenoj posjeti mozemo i mi ustvari hare ovim pokazuje sta on misli kao i vecina muslimana eksluzivno pravo da je bosna samo njihova zato nemojte turci da pitate zasto necemo sa vama
e dok vamovaj zlocinac i jastreb prima goste i vodi politiku nista od mirne bosne ni ti od napredka,ali sada ce oktobar pa imate mogucnost izbora,ako izaberete opet zlocinca harisa odma za njim idite u palestinu
Palestinizacija u toku lol
sastala se dvojica kolega, da razmjene misljenje, hahahahahaaa. OBOJICA STRUCNJACI ZA POLITIKU KOJI HEBU VLASTITI NAROD.
A cija je ono zastava iznad haretovog lijevog ramena?
I dalje stremimo zapadu \"istocno\"?! Dajte mu kupite kompas, covjek ni ne zna sta ima zapadno od sarajeva, a istocno mu je prva susjedna zemlja Turska?! RS4EVER