Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dal ce se ovaj medjed naci nekad s nekim krstenim???
TREBA SE OZBILJNO OKUPIRAT I IHNFORMISAT KO CE EKSPLOATISAT I KOME CE PROFIT OD REZERVI NAFTE KOJA SE NALAZI U BOSNI I HERCEGOVINI!!! TREBA DA SE SVE REZERVE NAFTE NACIONALIZIRAJU I DA DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA IMA MOMOPOL I VLAST KO I JEDINI PROFIT!!! OVO JE VRLO VAZNO I ZASTRASUJUCE KOLIKO JE BOSANSKOHERCEGOVACKI NAROD NEINFORMISAN I NEIZANTERESOVAN STA IM SE PRIPREMA I RADI U POZADINI!!!SRBIJA CE SA ENGLSKOM I RUSIJOM PUMPAT NAFTU I GRADIT SVOJU EKONOMIJU DOK CE BOSNA I HERCEGOVINA OSTAT PROSJAK I POGAZENA!!! BOSNA I HERCEGOVINA IMA NAJVECI POTENCIJAL EKONOMIJE I PRIVREDE U EVROPI A KAD VIDIS KILIKO SU BOSNOHERCEGOVACKI POLITICARI PRODANE DUSE LOPOVSKE I NESPOSOBNJAKOVICI ONDA SHVATIS DA JE NAROD SAM KRIV!!! KOLIKO JE GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE TRAZILO ODGOVORE UDBASU I NEPRIJATELJU IZDAJNIKU TIHICU RACUNE I ODGOVORE O SVIM IZDAJAMA I ZAVJERAMA PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE?!!!! SVAKA CAST SILAJDZICU I POJEDINIM BIH PILTICARIMA PATRIOTAMA!
da zivimo sa vama u bosni? Ma sikter! Zivio Dodik
svaki put kada hare sjedi sa arapionom .. znaci da ce sagraditi jos pet dzamija na zelenim povrsinama u sarajevu ..
pa kad vam dovodi tolike biznismene i politicare i donosi tolike pare, sto van me napravi malo infrastrukture umjesto tih silnih djamija. kad tolike pare dobijate mora da negdje odlaze, mozda ih Seric proslijedjuje onim vehabijama srmdljivim sto nas ucrnise u svijetu. Odakle su ti ti biznismeni? Prostudiraj malo pa javi, bas me zanima
jado jadni,svi biznismeni i politicari koji ce sutra biti u Sarajevu su dosli na poziv Harisa,a ne na poziv nekog,Zlatka,Sulje,Zeljka i slicnih...sutra i prekosutra ce se razgovarati o 11,5 milijardi KM...neka se trecina realizuje,to je za svaku pohvalu...al sta ces,imamo neprijatelje izmedju sebe,pa zato nije za cuditi kad nas mrze iz Banjaluke ili Sirokog Harise i ovog puta dobijas...KING
dobar je hare, dobice glas od mene
joooj harise, imas srece glup narod ko tocak inace bi te davno svrgli. Samo u Bosni prevodioc sa arapskog jezika moze zavrsiti u pensiji dok ostali tu stavljaju ekonomiste, politicare, naucnike, mi stavljamo prevodioce kukuuuuu Hare jesil klepi dosta para za familiju po turskoj itd:? Kad ces i ti svoje kofere spremati?
Naprijed putevima Europskih integracija !!!!
80% poginulih u Srebrenici je stradalo u borbi, a ostak je među živima. Broj pginulih je obična muslimanska laž.
Ma ja, malo malo pa izadje informacija da je par stotina sa spiska u Potocoraima zivo.
SVAKA CAST HARISE! A I OIC-U! TRAZI INVESTIRORE HARISE, GLEDAJ TADIC OTISO PROSIT U LIBIJU A TI SAMO TRAZI PODRSKU OD SVOJE MUSLIMANSKE BRACE !!!
Ma nema, rs najvece gradiliste u Evropi - malo malo pa se otkopa nova masovna grobnica. Zato i dolazite da kradete po Federaciji. :)
Slinajdjicu, pitaj ga za zajam pa nam napravi jos koju djamiju da zajehemo RS sa njihovim autoputevima, aerodromima, tv kucama, mostovima itd itd