Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSTAJE ZABRINJAVAJUCE! SVE VISE I VISE POCINJE DA SMRDI NA REFERENDUM GENOCIDNE TVOREVINE!!! \" PRIJE NEKI DAN\" PROIZVEDENO U SRPSKOJ\", SAD SKY SRPSKA\", DALI IMA POLITICARA U BOSNI I HERCEGOVINI DA SMJENE MINISTRE KOJI SU DOPUSTILI OVO???????????????????????????????????????????? GRADJANI AKO NE REAGUJETE NA VRIJEME USKORO CE BIT KRAJ BOSNE I HERCEGOVINE! PA ZAR NE VIDITE DA POCINJE \"OZNAKA\" SRPSKA\", POLAKO I JOS MALO CE TE POKAZIVAT PASOSE NA VJESTACKOJ GRANICI DAYTONSKOG GENOCIDNOG TORA! PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO !!! SPIRIC VAM RUSI DRZAVU A VI SJEDITE SKRSTENIH RUKU, BUDALE SLIJEPE I GLUPE!
to Harise,samo naprijed...aBd,SBiH i ti dobijate izbore(samo ubaci mlade ljude na pozivcije,kao sto su Arnaut,Sejfudin Hodzic...)
aferim harise svjetiski si polititcar nisi ovca kao neki od nasih kenjavaca .
I dodik je primio clanove guslarskog drustva sa manjace,te clanove i izvodjace srpske ojkace.Koledz za gusle i ojkacu su financijski podrzali vlada genocidne tvorevine.Dodik je istakao da je ova pomoc vlade koledzu gusala i ojkace dokaz europske opredjeljenosti srpskog naroda.
ona voda sa trece slike je sa VRELA BOSNE
zna li neko koja je voda na stolu , treca slika
Za RUSIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svaka cast silajdzicu, njemu barem nisu potrebni prevodioci! a vjeruj englezima ko i nazi srbiji!