Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vidi Pipija sto se naljutio! Zemlja se trese. Pile moje retardirano, nemoj da se uzbudjujes. Kad cujes te glasove u glavi, popij tabletu i smiri se. Ne moras odmah da komentarises.
Eto mene opet, vazda se prepirem sa Jeremy,koji ce pre da naskochi na Sandzachku paksu. A za grand finale,da me \"sandzo\" izprepuca onim snaznim maljavim rukama.
Hare \"care\",pocni da uzimas testostron inache sve vise mi lichis na moju nanu Smiljanu. Baba voli da popije kuvane rakije sa secherom.
Aferim Harise,a vama genocidnim tvorovima sto se sire po zemlji Bosanskoj mars u ukrajinsku pecinu divljackih primitivaca,divljackih srbskih horda ubica! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Svakako da BiH treba da bude članica NATO-a jer bi se time dosta osiguralo ulaganje stranog kapitala u BiH a i granice BiH bi bile zagrantovane i 1992 se nikada nebi više ponovila a Vojska BiH bi bila jedna solidna snaga koja nebi bila za podcijeniti i bila bi garant opstojnosti jedine nam domovine Bosne i Hercegovine.
Smrdi , slobo,jadovan,seselj,kratko, bilja ,lukici, krajisko i bezbroj drugih to su pobjednici.
@ qiq Nije mi jasno kako ce dva miliona zlocinaca u Hag
@RS Ma tako jarane,znas kako NATO tuce,bolje kapitulacija nego nacija,oduvijek ste se vi prilagodjavali jacem.Sta ces takvi su balegari @ KretenU Takav ti je COVJEK
Napred Hare, genocidna mora nestati, ratni zlocinci moraju biti u hagu.
Pa zar je ovaj ratni zlocinac i spijun KRVAVI HARI jos uvijek u politici...Zar nije u Hagu...Dogovoriste li se koliko ce americkog nukleranog, hemijskog i bioloskog otpada biti smjesteno na podrucje Federacije BiH...
Ovaj covek nijednu priliku ne izostavlja da ne kaze nesto ruzno na racun Srba.
Gdje si ti gubitniče čuo da RS neće u NATO ? Itekako hoće. Sad će malo Srbi u NATO pa da vidimo ko će da nam dira našu RS. Lojavci lojavi.