Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chronica Hungarorum Janoš Turoci (János Thuróczy), ugarski hroničar iz 15. v., piše kako je ugarski kralj Bela Slijepi 1133. godine uzeo za ženu Jelenu, kćer srpskog velikog župana Uroša i sestru srpskog bana Bele I: \"I tako je od svog tasta Uroša dobio u veno (vъno-miraz) onaj dio Srbije koji Grci zovu Bosna, a Ugri Rama. Poslije ovog događaja ugarski kraljevi su uvijek polagali pravo na Bosnu i zbog toga su vodili mnoge ratove sa Srbima. $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ SRPSKA JE SRBIJA Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl\'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje)
Pa sta je to Hare radi g.uza k`o meduza,ili si se Hare ugledao na boljeg i pametnijeg gospodina Željka koji djeluje za narod. A ti si obična ulizica i potrčko...
VLASI, MUSLIMANI I HRVATI SVE IDIOTI, KUKALA IM MATI
$$ $$$ $$$$$ $$$ $$$$$$$$ $$$ $$$$$ $$$$$$ $$$$$ $$$$$$$ $$$$ $$$$$$$ $ $$$$$ $$$$ $$$$ $ $$$ $$$ $$$ $$ $$$ $$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$ $$$$$$ $$$ $
Ko jos vjeruje vama genocidasima....Mozes da laprdas sta hoces istina se nemoze sakriti ...vlahonjo....
$$ $$$ $$$$$ $$$ $$$$$$$$ $$$ $$$$$ $$$$$$ $$$$$ $$$$$$$ $$$$ $$$$$$$ $ $$$$$ $$$$ $$$$ $ $$$ $$$ $$$ $$ $$$ $$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$ $$$$$$ $$$ $ BOSNA4EVER !!!!
sta je Hareeeeeeeeeeee,prpaaaaaaaaaaaa a? da nisu i prljavog harija skovrnuli negdje na aerodromu a?ne moze nac kofere cova :))
A kako će reagirati ge.n.oc.idaši ako Hareta ne uhapse u Beogradu,oni stalno ponavljaju kako je Hare\"zločinac\",koji će onda biti komentar ???
Ovo je pravi muslimancina...Pogledajte gore Harfova na zidu xD Zivjela Bosna i Hercegovina
Samo bi da kazem da je da Je srpska entitet u muslimanskoj bosni, i meni je licno kao Srb-u krivo sto ce te mi vi muslimani birati premijera,posto ce se ukinuti entitetsko glasanje...znaci,sutra prelazim na islam...xD allah ekber!! i jos nesto,Mr.Silajdzic je dobar covjek jer on mnogo toga radi za Entitet Srpsku,i hvala mu,a dodik je tako dobar da nam pokrade sve pare,mojoj nani pemziju ukro od postara,i ja bi bio BARON da nije ukro...HVALA VAM xD BOSNA,TURSKA,IRAK,IRAN,ARAPSKI EMIRATI,PAKISTAN,SAUDIJSKA ARABIJA,INDONEZIJA,SRBIJA
kako kazu \"što mozes da uradis danas ne ostavljaj za sutra\", meni se cini da je Haris uvidio pogresku odlukom da ode za bg, tako Hare, ako nisi otisao danas, nemoj ici ni sutra!!!!
Kakvi objektivni razlozi, lafo se pokvario MOTOR NA AVIONU, a inace, iz Njujorka ide samo jedan avion za Beograd, nema vise aviona. Hahaha, koja suplja prica. Usro se kad su poceli pricat protiv njega zbog posjete Beogradu na dan zalosti, 25. Maj (tuzlanska kapija). E moj hare.
Jel ovo Haretov rodjak na slici?
HARIS JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE JEDINI POLITIČAR KOJI JE USPIO OSTATI DOSLJEDAN SEBI OD PRVOG DO POSLJEDNJEG DANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KARAKTERAN I POŠTEN ČOVJEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SVI BI DA PARČAJU BOSNU; PREKO TIHIĆA DO DODIKA... A ON JE JEDINI KOJI NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DAAAAAAAAAAAAAAAAAA
E sto si se zaletio! Polahko bolan, ne mozete nas se rijesiti tako lako, ipak nas natalitet buja dok vi skoro pa, moze se reci, izumirete. Pusti ce mo vas na miru da izumrete u to mozes biti siguran/sigurna. Najsladje se smije onaj sto se zadnji smije!!!