Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tambura čovjek zna arapski, engleski i još par jezika, jako obrazovan i inteligentan...el-kaida bi trebala biti ponosna što bi dobila takvog čovjeka i borca za pravdu u svijetu !
@tambura kakav regionalni? za cijelu Europu ! zar je Hare neki anonimus da mu se daje neki tako nizak rang regionalnog vođe !?
Pa i Fahrudin Radoncic je jedini kandidat u SBB BiH na izborima za predsjednika stranke. Kad je tvoja privatna partija samo ti si jedini kandidat. I Zlaja Lagumdzija je bio jedini nakon sto je Hamdija Lipovaca otisao da brani doktorat u SDP-u. Ista stvar je i sa Dodikom mozda i sa Covicem. Ustvari stranka to sam ja i ja to je stranka. A Ramo? A Ramo pa to smo svi mi.
Jedini patriota i borac za BiH. lagumzija i sdp su me razovarali. Moja glas na sljedecim izborima ide Harisu!
Srbi su fasistoidna i teroristicka ideologija agresije i fasizma...!!! Bosna i Hercegovina je u kandzama srpskog terorizma i terore...!!!
koliko stranka ima clanova? njega kao blagajnika i sekretara, pa ne moze sekretaru prepustiti mjesto blagajnika i glavnokomandujuceg stranke
@ tambura 16.09.2011. u 10:46 SRPCHE - SMMRD- LOPOVCICU CUCLAJ OBBREZANE KITTE IPO SVIH MUSLIMANA....!!!
ne zaboravimo da je haris u ratu bio u BiH i borio se za mir bosne rame uz rame sa alijom.... mozda nije neki politicar ali je za razliku od MNOGIH drugih aktuelnih politicara bio tu kad je trebalo a nije bio pop u njemackoj ili glumatao nesto po americi... ja nisam za SBiH niti za silajdzica sto se tice politike ali necemo zaboraviti ko je bio tu kad je trebalo... :S
DAJEMO PO POLA REPUBLIKE SMMRDSKE DA NAGUZZIMO SRBINA DRAGANA COVICA I SRBINA SLOBODANA TIHICA...... SIFRA: OZBILJNA PONUDA U PAKSU...:)))))
DAJEM POLA REPUBLIKE SMMRDSKE DA NAGUZZIM SRBINA DRAGANA COVICA I SRBINA SLOBODANA TIHICA...... SIFRA: OZBILJNA PONUDA U PAKSU...:)))))
neka je otišao sa scene ODMAH SMO DOBILI BEZVIZNI REŽIM KOJI JE ON KOČIO 20 GODINA dabogda bio doživotni presjednik te stranke nek mu je kuća daleko od BIH RAĐANA
Pozdrav Harise....od \"prave\" Tambure...!!! Jedan si od rijetkih politicara koji vole svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu...!!! A SVIM tvojim neprijateljima mogu samo pozeljeti vjecnu patnju od ljubomore...!!! BIH4EVER...!!!
@ tambura 16.09.2011. u 10:46 SRPCHE - SMMRD- LOPOVCICU CUCLAJ OBBREZANE KITTE IPO SVIH MUSLIMANA....!!!
Haris je jedini politicar od BIVSE jugoslavije koji zna pricati engleski jezik toliko da moze razgovarati na CNN i BBC profesionalno.
Harise proklet bio i ti i tvoja stranka...sjeti se aprilskog paketa :-((((
Hariz je najveci demagog i najveca greska Bosnjaka! Unazadio nas je sa Dodikom pol vijeka... Idi Harize i ti i tvoja lopovska ZaGraBiH stranka, i ne vracajte se vise :D
Pozdrav Harise....od \"prave\" Tambure...!!! Jedan si od rijetkih politicara koji vole svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu...!!! A SVIM tvojim neprijateljima mogu samo pozeljeti vjecnu patnju od ljubomore...!!! BIH4EVER...!!!