Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silajdzic samo lijepo prica dok radi za cetnmike. Zna on da se ne moze smanjiti Dodikov uticaj ovakvim praznim pricama. A sam Silajdzic mu je dao snagu kada je poslije presude za genocid, on licno pomogao Ddoiku da upropasti evropsku reformu i legalizuje genocidnu policiju RS. On cetnicima daje pravu vlast, a nama onda namjenjuje kuknjavu protiv cetnika da nam se proda kao patriota.
ko jebe silajdzica kad samo zna obilazit dzenaze... boli njega kurac za vanjsku politiku bih, za trgovinu za evropske integracije i ostalo.. umjesto da pohvali covjeka on sere!!!
Krecemo lagano sa predizbornom kampanjom :)
Narusen je ustav u mnogim pitanjma. Samo sta se poduzima u protiv toga? Veoma malo. Ako ovako nastavi nestace ovlasti BiH kao priznate zemlje. U jednoj drzavnoj sluzbi jedne od jacih evropskih zemajlja (necu navesti koju) nema vise BiH kao drzave, vec su ugovori sklopljeni izmedju te zemlje i RS tj, Federacije BiH. To je oficijelno i na svakom listu stoji. Znaci da je malo kasno za neke reakcije uspavani ljepotani.