Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Silajdzica je unistio coban Fahrudin Radoncic lazima u Avazu koje su kod neobrazovanog i zavidnog bosnjackog naroda objerucke prihvacene. Njegovi kadrovi su bili daleko od idealnih, ali opet bolji od Radoncica, Radeljasa i ostalih koje imamo danas.
Glup si. SBB je Haretova stranka.
@drugovi.carice Zanimljivo. Ne kazem da je nemoguce ali me interesuje na osnovu cega si to zakljucio?
harise de samo jos jednom podnesi ostavku i ne vracaj se vise nikad.
ono na sto dodik pristane nama sigurno ne valja,zapamtite dobro
I da nas bi ga odbio,sigurno i danas i sutra i zauvijek,zato se dosa ovako ponasa a sa aprilskim paketom imao bi zakonsko pravo
Nakon aprilskog paketa BiH ide nizbrdo, moj Harise a i vi drugi koji ste poletili za parolom 100%. Uglavnom nam je nanio nepopravljivu stetu.
Djeco, ne slušajte lika koji vas je u ropstvo poslao.
Ah, ja r0je , ja koment0ra !!!!
Velekvislingova namjera sa paketom je bila da se daytonski ustav legitimira, OHR da ode, da Miloševićevi sljedbenici napuste bh-vlast i da BiH doživi disoluciju.
hocemo referendum za ukidanje RS GENOCISNE TVOREVINE ... cak cu za je**ni SDA glasati prvi put u zivotu ako odrze taj referendum
super. a sad ko upravlja? aprilski paket, kakav god da je bio, bolji je od ovoga trenutno.
To si probo kompezirati posto si mu ptethodno ozakonio entitetsku policiju.Doktore Silajdzicu ima u ovom sistemu hrpa tvog harama kog ti vecina Bosnjaka nikad halaliti nece.Da si manje pio i opijo se a vise odgovornosti imao prema funkcijama koje si obavljao puno bi danas bolje bilo.Te stvari su bile nedopustive pogotovu jednom svrsenom imamu koga poznajem jos od njegove prakse u Capljini
@eurokrem e, bas si brezobrazan !
Silajdžiću, poserem ti se na glavu lopovsku ! Politika koju je vodio Hare je iza svega bila lopovska politika, talovi, namještanja, lobiranja... Čovjek koji nas je unazadio jer jedina politika koju treba voditi sa srbima je politika sile kao i sve druge specijalne politike od špijuniranja, podmetanja, rušenja, ubijanja...prema srbima treba voditi jevrejsku politiku i tek tada će biti bolje. Nema priče sa srbima jer taj narod ima jasno definisanu politiku kreiranu u SANU.
Allah dž.š., pa Haris!!! Doktore, vratite se i otjerajte ovu bandu sa vlasti, PLEASE!!!!! P.S. Jesu li ovo blizanci u prvom redu? :)))
OVAJ IZNOSI SPINOVE I LAZE !!! -I sada Rep Srpska moze da blokira odredjene procese. -Kada je rijec o "agresiji" ko je to izvrsio agresiju na BiH i u kojem je to sudskom postupku dokazano? JBT STAR COVJEK A LAZE!
A sad kao ne upravljamo? hehehehehe Hvala tebi Harise sto si toliko bio glup i radikalan.
Poštovanje gospodinu Harisu Sulajdžiću koji je , na vrijeme, prepoznao nedostatke "Aprilskog paketa", na štetu države Bosne i Hercegovine. a u korist jačanja entiteta RS.
Bravo Harise... Dragan Mektic je buduci clan Predsjednistva iz sprskog reda naroda zato Kolindice pripazi !!!