Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STETA VELIKA I VELIKA ZABRINUTOST POVODOM POBJEDE bakira izetbegovica! BOSNA I HERCEGOVINA JE SADA NA PUTU DA NESTANE..! HARIS SILAJDZIC JE SMETAO CITAVOM SVIJETU ZATO STO NEMA DLAKE NA JEZIKU...! TO JE GOSPODIN, PATRIOTA I COVJEK OD BIZNISA...! A VI OSTALI U TOROVIMA CETE DOBRO UPAMTITI OVE IZBORE I NESTANAK BOSNE I HERCEGOVINE..! STIDITE SE SVI KOJI STE GLASALI ZA COVJEKA KOJI NEMA RIJECNIKA A KAMO LI DA BUDE U PREDSJEDNISTVU...! NEMA VISE BOSNE A NI HERCEGOVINE......!
Odlazi gnjido,kocnicaru svega,,mrs u pravijek gdje ti je i mjesto..vodi i one svoje poltrone alkalajisanog i ganicija sa sobom..mrs
tihicu da bog da ti se kosti prevrtale da bog da ti srbi silovali kcerku u londonu gdje studira parama drzave bosne i hercegovine i na kraju da bog da ti se sjeme utrlo!
ja bih predlozio koaliciju izmedju nasih 2-ce najvecih patriota i branilaca nase zemlje i naseg ugleda u BIH i svijetu (bakir, haris)
Ne znam sta se bune Hrvati,pa ukupan broj glasova predstavnika miljea hrvatskog naroda za predsjednika, je upola manji od glasova koje je imao Komsic...Sada ce i cigani traziti predsjednika,pa i Kinezi...smjesno
Jesi Hare dao Bosnu u ruke kretena Bakira i sline Tihog,samo zato sto si djubrad stranacku branio.
Hare, zahvali se Heci, Halilovicu, Orucevicu, Jati... i ostalim supcima koji su se ugledali na tebe u otimanju zadnjeg zalogaja iz usta narodu. Sta si mislio ? Da cete moci nekaznjeno do vijeka iscrpljivati ovaj jadni narod ... Bakira su izabrali tvoji i Komsicevi glasaci ...
cestitam mu i ja od srca oojee bas mi je dragooo .... opet IZETBEGOVIĆ :DDDD
Patriota, pa cestitaj i narodu sto je znao gubiti zivot i dostojanstvo dok je ova stoka od Silajdzica podkradala zemlju i sve u njoj.
s kakvim primitivcima ja zivim, ovu BiH pod hitno treba napustiti svako ko je iole pametan, ostaviti je seljoberima, jer su nas zajahali i ne pušćaju, cuj Bakir Izetbegovic????? SRAMOTE u macku piterinu!
ne mogu da vjerujem da neko 2010 godine bira Bakira Izetbegovica zajedno sa njegovim zatucanim idejama, za njega je neandertalac civilizacija ybt!
Eto Komšića, pa čekajte dvije godine još da izleti nerka izjava tipa \"biće po prstima i po nosu\", jer to su njegovi dometi i učinak za 4 godine...
Haris je od ponuđenih bošnjačkih kandidata bio najbolja opcija. Barem je znao pričati, imao je gard, imao je stil, mogao je razgovarati sa bilo kojim strancem bez prevodioca....Ali definitivno, Bošnjaci nisu imali neki izbor za člana Predsjedništva.I Haris je mutan, a o njegovim ministrima da ne pričam. Sve je to mafija - na žalost Bošnjaci nisu imali za koga glasati.
Bojim se samo da ovi izbori nisu dva autogola bošnjaka!!!! Čestitam gospodinu Silajdžiću na džentlmenskom odnosu! Prvi autogol, da su opet Bošnjaci izabrali hrvatskog lčana predsjedništva, ne zbog Željka koga IZUZETNO cijenim i uvažavam već zbog sistema biranja! (Činenica da ni u prethodnom mandati se dvije vatrene izjave nije ništa uradio i neće ni i ovom jer njega jednostavno ne prihvata hrvatski narod kao svoga!). Drugi autogol je Umanjenje bošnjačkih glasova za broj glasova koji je prenesen na hrvatskog člana i revolt hrvata te najava dalje disolucije za koju sada postoji sprega Dodik, Čović, Lagumdžija, Radončić (Mišković, Keljmendi...) ! Strašno!
Ostavi covjeku BRDOOOOO problema a on i njegovi ce sad da kupe torbe iz Bee Haa i Ciaooo narode. Izetbegovic nije kao otac mu ne umije da se snalazi.