Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVE BOSNJE MISLE I DALJE DA CE NEKO U SRBIJI OKRENUTI LEDJA SRPSKOJ,AKO JE TO ZAKLJUCAK,,PA VI STE VISE NEGO NENORMALNI.. I AKO DOBIJE NEKOG OD OVIH LJABA STO LEZE U ZATVORU JURISICA ILI GANICA,ZNAJTE DA IZA TOGA IDE DEBELO NEKO PLACANJE JEDNO JE SIGURNO SRBIJA NECE REPUBLIKU SRPSKU ZBOG MUSLIMANA DOVESTI U NEZAVIDAN POLOZAJ
srb-in 21.05.2010. u 03:53 Ako Haris Silajdzic ne bude uhapsen odmah na aerodromu \"Nikola Tesla\" Tadicu proklece te sve sto je srpsko od godine do sto godina starosti i sjeme ce ti se ZATRIJETI, jer ako pustis tog krvo-loka onda si izdajnik kakvog u srpskoj istoriji nije bilo niti ce biti.. ______________________________________________________ Ma, Dodo, jes\'li to ti, dina ti? :)
Ako Haris Silajdzic ne bude uhapsen odmah na aerodromu \"Nikola Tesla\" Tadicu proklece te sve sto je srpsko od godine do sto godina starosti i sjeme ce ti se ZATRIJETI, jer ako pustis tog krvo-loka onda si izdajnik kakvog u srpskoj istoriji nije bilo niti ce biti..
Hari nema granica u idiotiziranju Bosanaca! Ovo je dno!
MIRNESE TUGO GOLEMA, ZAVRSIL PRAVO IKADA JESIL POLOZIO USTAV JEL TI ALISPAHIC JOS PISE GOVORE, JEL TI OVO ON NAPISO TEKST TI SILAJDZICU NI CIPELE NE BI MOGO BRISATI ZATO NE TERKELJAJ GLUPOSTI NARODE OVO JE NORMALNO DA IMAMO DRZAVNU KOMUNIKACIJU NA NIVOU DVA GLAVNA GRADA VISE JEDNOM DA I TO KRENE NORMALNIM TOKOM, DA BIH RAZGOVARA S SRBINOJ A NE ENTITETOM KOSTO KLEPMO TIHIC IDE DA SE POKLONI DODKU!!!!! A TI MIRNESE RANO GRDNA JOS MNOGO MLJEKA TREBA DA POPIJES!!!!
To ga Tadić zove da mu se izvine za 25 maj. A i Tito je činimise rođen 25 maja. A ti Mirnese što si bio bio. Nema više prevara ni glupih glasaća.Moraćeš opet voziti kamione i pjevati šoferska je tuga pregolema.
To be or not to be.(prelazak granice)
http://www.queer.ba/ http://bosniagayclubs.com/ BIH4EVER!
to mirnese, imas moj glas u oktobru
@ MIRNESE , Da ti TITO ustane prvog bi tebe na goli Otok strpo. a vi iz Tuzle nemojte ni slucajno o izdajamaa. Sto se tice 25 maja nesretnog nam. pa vi ste ih i drzali na Ozrenu jer je vas bolio djon za sve druge u okolini pa i za Srebrenicu vi ste krivi jer ste svo vrijeme rata dijelovali kao autonomija. ti da pricas o izdajama , mamicu ti mirnese rascilguzujem !
cuj ovog bilmeeza i namazanka hahaha. pa mame ti ga sprdim, ko si ti i koga predstavljas uopste? apsolutni periferac i niko i nista. yeebem li te drzavu ko ti se sve bavi politikom. a silajdzijua treba cim predje granicu uhapsit i pokrenut postupak protiv njega za ratne zlocine, protiv srba i hrvata i za logore i ostala sraanja koja je pravio.
suho govno sa njive ima svoj komentar. ccccccc.
Vidim da ce ga tamo uhapsiti ko kruh !!
POVEDI I TIHIĆA TE NEMOJTE SE VIŠE VRAĆATI.........
Mirnes Ajanović + Esad Radeljaš može li biti veća lopovska kombinacija? Ne njajke Mirnese odavno si pročitan.