{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sigurnost u saobraćaju: Moto klub Kiseljak u akciji "Pazi na sebe i druge"

11.4.2015. u 19:33
46
0
Sigurnost u saobraćaju: Moto klub Kiseljak u akciji "Pazi na sebe i druge"
46
Članovi Moto kluba Kiseljak su u saradnji s Policijskom stanicom Kiseljak, BIHAMK-om, Autoškolom "Maestral" i načelnikom Kiseljaka Mladenom Mišurićem Ramljakom danas organizovali humanitarnu i edukativnu akciju "Pazi na sebe i druge", čiji je cilj podizanje svijesti o sigurnosti u saobraćaju.
Članovi Moto kluba Kiseljak su zajedno s policijom danas vršili kontrolu saobraćaja, a fokusirali su se na motocikliste. Desetorici zaustavljenih motociklista koji nisu imali kacige, članovi moto kluba su iste podijelili.

Cilj akcije "Pazi na sebe i druge" je povećati sigurnost sudionika u saobraćaju. Podjelom kaciga u današnjoj akciji je naglašeno koliko je zapravo važan ovaj dio opreme svakog motocikliste, jer upravo kaciga može biti razlika između nesreće sa lakšim i fatalnim posljedicama.

Današnja akcija je održana u spomen na nastradalog člana Moto kluba "Kiseljak" Željke Daničića, koji je život izgubio prošle godine u Hadžićima, kao i na ostale nastradale u saobraćaju.

Moto klub će 18. aprila organizovati predavanje o saobraćaju i saobraćajnim pravilima, dok je za 25. april planiran izlazak na poligon. Više informacija je moguće dobiti na stranici kluba na Facebooku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: