{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sigurnost u saobraćaju: Moto klub Kiseljak u akciji "Pazi na sebe i druge"

11.4.2015. u 19:33
46
0
Sigurnost u saobraćaju: Moto klub Kiseljak u akciji "Pazi na sebe i druge"
46
Članovi Moto kluba Kiseljak su u saradnji s Policijskom stanicom Kiseljak, BIHAMK-om, Autoškolom "Maestral" i načelnikom Kiseljaka Mladenom Mišurićem Ramljakom danas organizovali humanitarnu i edukativnu akciju "Pazi na sebe i druge", čiji je cilj podizanje svijesti o sigurnosti u saobraćaju.
Članovi Moto kluba Kiseljak su zajedno s policijom danas vršili kontrolu saobraćaja, a fokusirali su se na motocikliste. Desetorici zaustavljenih motociklista koji nisu imali kacige, članovi moto kluba su iste podijelili.

Cilj akcije "Pazi na sebe i druge" je povećati sigurnost sudionika u saobraćaju. Podjelom kaciga u današnjoj akciji je naglašeno koliko je zapravo važan ovaj dio opreme svakog motocikliste, jer upravo kaciga može biti razlika između nesreće sa lakšim i fatalnim posljedicama.

Današnja akcija je održana u spomen na nastradalog člana Moto kluba "Kiseljak" Željke Daničića, koji je život izgubio prošle godine u Hadžićima, kao i na ostale nastradale u saobraćaju.

Moto klub će 18. aprila organizovati predavanje o saobraćaju i saobraćajnim pravilima, dok je za 25. april planiran izlazak na poligon. Više informacija je moguće dobiti na stranici kluba na Facebooku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: