Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 16 godina gospođica zaradila samo na platama oko milion KM, ostalo ne spominjem, vojsku uništila naravno sa pomagačima (smajić muhamed u najvećoj mjeri), teško da će se moći oporaviti, zbog njih imaju veliki odliv iz OS. .......
Pamtimo: Godine 1941-e jedan vojnik wermacht-a je svoj ionako skromni obrok od posnog krumpira podijelio sa dvoje djece u Kraljevu. Sutradan zbog svog nadasve ljudskog i humanog gesta je brutalno ubijen od strane njihovih roditelja (lokalnih bandita).
Jao smrada ublehanera penzionera komsicevog sto se zacesljo Uzas od zemlje
Prvo pitanje je bilo .... a dje pecat .... Dino je sa pecatom prekucao i srbiju..
Glasaš za vojvodu poplašena i postaneš ministar. To ti je career path u našoj državi...
Divno: Mijo Krešić - trojanski konj HR (para)obavjestajnih struktura...