Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove sindrom copora od kojeg boluje 95 % populacije. Onih 5% mjenjaju svijet.
@horsedickmpeg ne znam za vas ali ja sam ponosan Bošnjak-Hercegovac od glave do pete!
@horsedickmpeg Jedini Abdulah kojeg priznajem je Skaka! Šalim se. Može lajk?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo dajte pare i Avdo će pričati kako vam ušima godi. Odličan pisac i loš čovjek. Riječju, teški prevrtljivac.
@Antiboot forza Velež!
Hajd ne kenjaj. Nemas ti klikera da bi razumio Sidrana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rece Abdulah tako, kad cujes Matu, Juru, Stipu, Djordja, Milutina da tako kazu onda cemo mozda naprijed!!!
ti uskoro ides. bavis se sporednim stvarima.
Čovjek je sve rekao u par riječi. Dovoljno.👍
@654321 SAMO STO JE TREBAO RECI DESET RECENICA OBJASNJENJA VECINI GLUPIH OVACA KOJI KOMENTIRAJU!
svako čovjek ima mnogo identiteta, po stručnosti, poslu koji obavlja, po porodici (muz, sin, otac isl) po vjerskom opredjelenju, po ponasanju isl. a ko se odluci da mi je nacionalni prefiks ispred svoih ostalih to znaci da su mu svi drugi identiteti u krcu ili da je teški nacionalista
juka1988, postojem ja to, a i ne osporavam. al pitanje je da li je to ono po cemu zelis da te se neko sjeca, da li je to glavno sto se o tebi moze reci da si neciji rodjak ili necijeg porijekla. sta bi te najbolje opisalo kada bi imao nekoliko rijeci da sebe opises. da li je to sto si otac ili tvoje zvanje ili to sto si human pa nekom pomogao. da li je nacionalnost najvaznija stvsr kojs te opisuje?
Ne kontaju ONI to.
Na svijet sam došla kao ljudsko biće a imam se pravo osjećati kako hoću i to mi pravo niko ne može zabraniti niti oduzeti. Ne stidim se reći da sam Bošnjakinja, ponosna! Kada promijenite uređenje u državi i način na koji (ne)funkcioniše, način izjašnjavanja pri popisu , to što se neko osjeća kao Bošnjak, Srbin, Hrvat, Kinez, Japanac, Rom i sl neće više imati nikakvog značaja.
Meni kao Bošnjakinji ne treba predstavnik iz "mog naroda" nego čovjek koji će predstavljati drżavu i raditi za njenu dobrobit a ne trojica mamlaza koji vuku svako na svoju stranu. Hvala!
Aferim i jedan veliki aplauz...od svih indetiteta koje mozes imati sam, covjek nas izabere nacionalni samo, jer on pripada grupi, a ne sebi samom...moj identitet je samo moj i necu da me niko prisvaja i pripisuje bilo kome...
Avdo lazni multietnicar.
Samo da nisam ballija i srboturćin .nek fini rvatski vite
vitez
Ti vrlo dobro znaš da si došao da budeš Bošnjak.
jos avdo cirilicom pise
Slazem se djelimicno, ovo za srbe i hrvate 😁
sta bi od onakog bosnjaka,on je svakako za ginisa jer on je jedini ,,nepismeni,,pisac
SDA balijander je najgori. Smeće.
Cetrdeset ljudi vuce covjecanstvo 👳