Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11.septembar trebamo svi izaći
Treba vas pohapsit mater vam jbem. Dovode dobrov9ljca VRS da pomognu Gordani Tadić. Muriz organizovo turneju da pogura ćerkicu u NiPu. Po nalogu Keme Ademovića. Što je prestala prozivati Čamparu?
Murize jel ti znaš ime ubice a nećeš da kažeš Ifetu ili namjerno šutiš da bi Ifet optuživao pola države za saobraćajku
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U zadnjih desetak god tuzilastvo i sudstvo su toliko nepravednih i losih presuda donijeli i to s namjerom. Da Bog sacuva narod od ovakvih ljudi u sudstvu a tesko njima na onome svijetu.
Dok se begovat ne sruši nema naprijed.
Dok se begovat ne sruši nema naprijed.
Muriz mora smrsati i paziti na svoje zdravlja, mora docekati pravdu jer ce ovo potrajati..
Nazalost ovo je sve borba sa vjetrenjacama, nas sistem je duboko korumpiran i kriminalizovan da bi se ista postiglo, dok se ne pocne ozbiljna pobuna nista od mirnih protesta, to ovi ne cuju
Imal gdje maske ?
Za rahmetli Dženana uvijek, ali za gospodju Tadić nikad.
Klasicna manipulacija narodnim masama zeljnih pravde u režiji NIP-a, SBB-a, Face tv, Raport, Pressmedia, Dnevnog avaza...
Sad se dijete u mezaru okreće, zbog njegove sestre koja je unovčila njegovu smrt i oca koji je svezao sa izdajnicima i petokolonašima. Koliko god je žalosno zbog smrti djeteta, toliko je odvratno šta rade.
Teren se priprema da Ifet Feraget bude nosilac liste na sljedećim izborima!
Fahrudin Radončić kodno ime Šcepo, vrhunski manipulator masama zeljnih pravde...
Narode idemo svi zajedno 11 Septembra da podržimo ove ljude koji se bore za pravdu ali i za se nas kojima se ovo isto može desiti sutra.Nadam se da ce nas vrijeme uz Božiju volju poslužiti ali ako i bude veliko nevrijeme to nas ne smije zaustaviti.
Zalost i tuga..nijedan poslanik skupstine niti vjecnik nije dosao...ili neki pomocnici sefovi...Bukala Haznadari Adzemi Ziraci nake seljadije to da razumiju..samo govor para...stid vas bilo seljacine smrdljive
Klasična zloupotreba porodicne tragedije u političke svrhe...
Kad bude skup u Banja Luci dolazim!!!
Predizborna kampanja NIP-a