Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za koliko uglavnom siromašne djece i omladine jer su im roditelji siromašni ste organizovali besplatnih 7 dana zimovanja na planini uključujući i ski opremu i ski karte, al na način da to ne bude sadaka i uvreda za djecu. Da li biste se vi toga sjetili i da li bi ste to znali. A da treba poslati u rat odmah bi ste sjetili njih a uhljepsku djecu poslali malo u austrije, turske i indonezije. Sam se vi skijajte i dižite slobodno cijene, nije to za raju ni da je 10 puta jeftinije.
kakve su ovo cijene, ko da gledam cjenovnik za kafe u dubrovniku ?
A gdje je cijena dnevne i poludnevne karte ?
Ne znam skijat.
i to je puno, ali hajde de
Aferim Hadżija
Premalo ako se uzme u obzir sadasnje i proslogodisnje stanje uslova za skijanje...a opet kad se uzme u obzir kupovna moc stanovnistva i ovo je previse...realno je za bh drzavljane 390KM a za strane 390 Eura...
Znaci, unaprijed se najavljuje gubitak jer ste tako navikli da poslujete?! Sve imate, sad je do vas da ozivite planinu, nije Bjelasnica samo ski staza i lift!
Ovo je fer i korektno.
cijene su o.k ali za arape treba da budu 10 puta veće! ako smo gradili žićare da bi ih drugi lomili onda smo arapsko turski vazali i robovi gmazova.
ne zato što tamo kad dodje arap mora da plati 100 pita više nego bilo ko. ipak su arapi veoma primitivni polu-ljudi. nema naučnika, umjetnika niti sportista arapa. nema eto provjeri..
More je provod, more su koke...
buhahahhhHhhHh moze li ikako 400km
vlada interes.
samo?!