Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teška glupost, a još teži debili koji odu pred BBI i lome sebi noge samo da ih vide drugi :D
Mi se klizamo džaba čim malo kiše ispred bivšeg Mercatora u Mostaru.
A Zetra neka i dalje propada, da ne bi kvarila Biznis Bakira Izetbegovća (BBI).
Kako će se trznuti kad ovisi o političarima, koji preko javnih firmi peru i pljačkaju novac. Radi se na uništavanju firmi, kako bi se jeftino prodale privatnicima, a direktno u džep političarima, koji su to omogućili!
Vidi zemlje Istočnog bloka kako im je nakon privatizacije. U Rumunjskoj i Bugarskoj koji su u EU, vlada divlji kapitalizam, odnosno neoliberalni kako ga zovu. Djevojka je umrla zbog 100-200 euro, jer je nisu htjeli liječiti (nije toliko ozbiljna rana, koja se inficirala zbog ne liječenja) na hitnoj zbog duga zdravstvenom osiguranju. Protivim se ideji da sve treba privatizirati, država mora kontrolirati ključne sektore, inače se vračamo feudalizmu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)