Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej chimpo, a moze li setnja ce se \'odvijati\'?? slazem se s tobom za ovo desavati..stvarno gluposti.. btw. bas im vrijeme nije islo na ruku :(((
\'\'Registracija\'\' se ne može \'\'dešavati\'\', jer \'\'dešavati\'\' ili \'\'događati\'\' se može samo nešto što se zbiva slučajno, a ovo je organizirano! Kod nas u medijima se neprestano piše i govori da se \'\'koncert desio\'\', \'\'dogodila se izložba\' i slične gluposti. Do kada će se u medijima pisati kako kako kome padne na pamet?
A hocelbit pive?????Ako bude,eto i mene!
Napisite u koliko je sati ova setnja,a u koliko je sati Vivicita.Danas svi polaze ispred BBI?