Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako napokon oduzmu brankoviću stan i vrate ga onoj jadnici kojoj su ga i oteli, skidam im kapu... do tad ostajem pesimističan!
da je to jedini problem. problem je imovina dodika, damira hadzica, covica, lagumdzije, radoncica nema potrebe spominjati.
riba se od repa čisti jaro, krenimo redom (Y)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jedini zakon protiv korupcije je batina naroda,ovi krimosi donose zakone kojima ce stititi svoj kriminal a siću će sankcionisat
predlagacima sve pohvale a neusvanje ce pokazati ko se boji da odgovara!
Prpa u SDA, HDZ, SBiHu, SBB, SDS, SNSD. Koliko ova drzava ima Sanadera pitam se......
zaboravio si svoje, SDP :)
Dinoid Ko je za korupciju i kriminal, te sam naveo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Set antikoruptivnih zakona Vlade....u pozadini toga se krije ANTIKOREKTIVNIH ZAKONA VLADE...I jos kada pogledas im sliku I koliko ih samo zasjeda I nista valjano ne odradjuju a SVE TO MI PLACAMO IZ NASIH DZEPOVA...
http://www.youtube.com/watch?v=ajxYKhNKl30
zamisli da sijeces granu na kojoj sjedis?
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Idioti se samo zajebavaju i bacaju šuplju narodu, te ništa ne rade nit će uraditi.
to drugo - nešto drugo.
Nermin niksic na celu vlade radi dobar posao i ne vidim azloga u sumnju da zeli napraviti dobro FBiH
Nova religija na prostorima BiH - Esdepeizam, osnovna karakteristika je vjera u presveto trojstvo - Lagumdzija, Hadzic, Niksic, kao moderna verzija starokrscanskog koncepta Oca, Sina i Duha Svetog. Pripadnici esdepeistickog pokreta su, dugotrajnim mentalnim vjezbama, oslobodjeni od svakog oblika samokritike i imaju potpuno drugaciju percepciju o svijetu. Oni svijet posmatraju kroz oci svog neprikosnovenog Gospodara Vasione, svaka Njegova izjava je istinita, a svaka Njegova radnja se slavi salvama odobravanja i ponavljanjem mantre: "Svaka cast". Pridruzite se ovome opadaj..... rastucem pokretu i budite i vi dio Partije, oslobodite se ovosvijetskih bogatstava i prihvatite pravi put pod okriljem zastitnika pravednih. IDEMO DALJE!!!
Agbonlahorc Pa kud ces veceg svetog trojstva od Alije, Bakira i Tihica ? Pa 20 godina SDA na vlasti. I sad je SDA na vlasti jos u koalicji sa SDPom, samo se ne naglasava u medijima.. da SDA i dalje hara. 20 godina buraz !!! Ko god voli Bosnu nece glasati za SDA cetnike. Borci su branili ovu zemlju i cuvali fabrike, da bi isti SDA cetnici ih u bijedno stanje doveli i zatvorili. Cetnik je metkom ubijao, a SDA polako. Dok su se borci borili za bolje sutra, sve celne direktorske pozicije uzeli su ljudi iz SDA, koji jos nisu ni borci, vec uhljebljena bagra Istocne Bosne. Popusti narod, 20 godina SDA narod "gusla".. sad je red za obracun. Opstruirali ste prosli put zakon, i opet cete isto pokusati. Jer nema vecih lopova od Brankovića, Tihica i Importane imperije, Bakira sa bolnicama i hacijendama i da ti ne nabrajam. "Četnici klali, Izetbegovic krali".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa samim tim što Sorrensen i međunarodna zajednica traži povlačenje ovih " KORUPCIONIH " zakona preko Kebe, govori da je ovdje po srijedi graditi štit oko SDP - ovih korupcionaša.
opet ublehasko nepostojeci zakon koji nit valja nit ce se provoditi pa kuce oni sami sebe zatvarat to ako se desi skidam se go i idem od autobuske do vjecne vatre ko od majke rodjen nema sanse prije ce nebo past sve nas pobiti nego da se ovaj zakon sprovodi i donese kako treba u punoj mjeri
nešto drugo
Silno bih voljela kada bi se poceo zakon sprovoditi, te me zivo interesuje koliko bi se radnih mjesta oslobodilo... :) To bi onda bila prava drzava :)
@ kraftwerk ti ocito imas problem s citanjem i razmijevanjem...