Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba nam vise visak je postignite dogovor o ostavkama i ukidanju stranaka kojim pripadate ! M>R>S>G.ovna !
Jel to imate dojavu od KOKETA da je postignut dogovor?
GDE vam je taj SESTI,ja vas vidim samo (5-u),a nikako se ne poklapa s,NASLOVOM ???Vjecito Bosanska vjestina/ ukrast i sl;agaT ,,,
http://www.youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Bosnjaci ,ima da vas guzimo dok se Bosna ne rasturi,hahahaha sta im je Milorad napravio,dar mar,hahahaha.Lojavci,nece niko s vama !
Narode BiH sretna Vam Nova 2012 godina a ovim \"našim\" predstavnicima i njihovim strankama želim da nestanu u istoj
STOKA CLASS No .1
Bosno laku noč.
sve sam mogao prožvakat ali Lagumdžijino koaliranje sa nacionalistima iz SDA i paveličevim nasljednicima pa još i sa lopovima lijanovičima, zašto? zbog 15 mjeseci krize uz odron i ponor ekonomije, jednog ministarskog mjesta i zamjenika koji je kao eto neki Hrvat iz SDP-a. Zamislim da je to sve napravio čovjek koji je zavadio narode u BiH sa pričom o državi koju je na silu htio uspostaviti i odmah mi se zgadi država, a šta je od nje napravio vidimo za ovih godinu dana: amiđa, daiđa, kuma, brat, sin itd su uhljebljeni i pozicionirani za ostale ga boli k* .Stid me što izađe na izbore da me komšiluk gleda da pumpam ovu bagru.
eto vam dragi moji muslimani pa vi opet glasajte za 10 stranki, a nek srbi glasaju SAMO za svoje pa nek nam upravljaju drzavom
dovoljno je da pogledate u lice ovoj petorici i da zakljucite koliki su ovo lopovi
Nova vlada za Čovjeka, a ko će hodati po bijelome svijetu zna se, dingospo Zlaja. hehehe u zdravlje STO.KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MA JA SAM VAM SAMO JEDNA ROSPIJA STO SE NE SKIDA SA OVOG SAJTA. NE UZIMAJTE MENE OBIČNU RUGOBU ZA OZBILJNO.
Dragan Covic, Predsjedavajuci Ministar...?!!! PA ZAR SI LAGUMDZIJA KO I GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE VISE NEGO SLIJEP I GLUPI...? JEDAN OD NAJVECIH KRIMINALACA POLITICARA KO STO JE DRAGAN COVIC DA BUDE PREDSJEDAVAJUCI... ? TO BI BILA VISE NEGO KATASTROFA...!!! TO BI BIO KRAJ BOSNE I HERECEGOVINE...!!! A O ZAVJERI I UNISTENJU BOSNE I HERCEGOVINE OD DRAGANA COVICA I NJEGOVOG MENTORA KASAPINA-MAFIJASA I FASISTE MILORADA DODIKA DA I NE PISEM...!!! SE-REM VAM SE NA VASU PAMET, BOLJE RECI NA IZDAJU I LUDILO...!!!
Sta si ti dobio??
Jos jedan dokaz zasto vise necu glasati za SDP i zasto vise necu gledati FTV i citati Avaz! Naredne izbore moj glas ide Silajdzicu.
Aplauz,probudio se pacijen iz kome,svaka čast doktori!!! Još samo da se i narod probudi iz kome i eto nam općenarodnog veselja!!!!