|

Šestorka ocijenila samu sebe: Dosadašnji rad pozitivan, 2020. se ide u veće projekte

Šestorka ocijenila samu sebe: Dosadašnji rad pozitivan, 2020. se ide u veće projekte
32
I. P.
15.10.2019. u 17:09
77
komentara
32

dijeljenja
Šestorka ocijenila samu sebe: Dosadašnji rad pozitivan, 2020. se ide u veće projekte
U sjedištu Naše stranke danas održan sastanak predsjednika i predstavnika stranaka koje čine većinu u Kantonu Sarajevo, a razgovarano je o dosadašnem radu Vlade i skupštinske većine.
Sastanku su prisustvovali Predrag Kojović (predsjednik Naše stranke), Nermin Nikšić (predsjednik SDP-a), Elmedin Konaković (predsjednik Naroda i pravde), Ibrahim Hadžibajrić (predsjednik Nezavisne bosanskohercegovačke liste), Milan Dunović (član Predsjedništva Demokratske fronte) i Zvonko Marić (zastupnik SBB-a u Skupštini KS).

"Dosadašnji period rada ocijenjen je kao pozitivan, pogotovo kad se uzmu u obzir reakcije građana kojima mnogo znači borba protiv korupcije, intenzivirana briga o čistoći grada, obnavljanju GRAS-ovog voznog parka, transparentnost rada Vlade, subvencija troškova plina, otvaranje pedijatrije u Općoj bolnici i brojne druge stvari", kaže se u saopćenju Naše stranke.

Sa svim navedenim će se nastaviti, ali će, tvrdi se, sljedeća godina biti obilježena novim, za Kanton i građane značajnim, kapitalnim projektima.

"Neki od njih su početak izgradnje prve transverzale, Muzeja savremene umjetnosti, Univerzitetske biblioteke, rekonstrukcije tramvajske i vodovodne mreže i poboljšanje kvalitete zraka. Na sastanku je, također, razmatrana i mogućnost koordiniranog nastupa stranaka šestorke na lokalnim izborima sljedeće godine", zaključeno je.
Prijavi grešku


Komentari (77)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...