Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da treba njoj dodjeliti tu nagradu, nisam pogledala film i ne mogu o tome da sudim, ali svakako svaki njen posjet ovoj napacenoj drzavi predstavlja veliki događaj. Ona je ličnost koja stalno izaziva medijsku pažnju gdje god da se pojavi, pa je na taj način bar na trenutak skrenula pažnju i na nas. Anđelina je pokazala da ima veliko srce i da je velika humanitarka. :)
20 godina!!!! 20 godina maj.cicu nam milu j.e.bu!!!! Svaki dan, svaki sat izmisle nesto da nam ne daju centimetra od 92!!! Nakon 20 godina!!! Mi smo R:E:T:A:R:D:I:R:A:N narod!!!!! veselite se, hvalite film marvo za.ostala! nemojmo nikad zaboravit, nemojmo nikad dalje! sta ce nam hljeb, imamo film, j.e.b.o vam film bo.gove g.l.u.pe!
šta ste mislili da će se Irinej i Vuk Jeremić pitati ko će dobiti šestoaprilsku
toliko o sarajevskim motokultivatorima,pardon,multi-kulti....rodio sam se u ovom GRADU,proveo cijeli život ovdje,pa i RAT,ali OVOLIKO MRŽNJE I PRIMITIVIZMA NIKADA NIJE BILO.i onda se čudite srbima i hrvatima(koji su isti)
Sestoaprilsku nagradu dati svim efendijama grada Sarajeva, tako da mogu nastaviti da nam j.e.b.u. sve zivo i mrtvo.
Odkako se Anzelina Zoli pocela interesovati za BiH,a posebno za njen Veliki blentitetI,Sarajevska intelektualna elita je pala na tjeme od velikog uzbudjenja.Bosnjacki narod-od malog do velikog-se zatalasao u zanosu svom opcinjem Anzelinom i njenim interesovanjem.Dosao je pravi momenat da se Bosnjaci prikazu svijetu ko su i sta su.A ko bi to mogao bolje da uradi od Zolijeve.,ma niko i niti i jedan Bosnjak.Snimila Andja film po volji svih, snimila i pokazala Svijetu.Svijet ko Svijet,nagledao se svega i svasta, ne reaguje na te \'ofucane\' teme,ali Bosnjacka masa se odusevila, zatalasala se pa vibrira u krug sa 99 vibracija u sekundi, i zeli da okiti Andjine grudi odlicjem grada Sarajeva. He...he...he-dobar ovaj Americki vibrator u liku Zolijeve. Vibriraj Zoli to Bosnjak voli!
A čudite se vicevima o glupim Bošnjacima?
tako je pod hitno njoj dati nagradu ona ce to da cjeni ma kakvi nema dalje,trebamo joj se uvuci u g...u....z....o....ve samo tako i svima ostalim ako ikad snime film preko nasih ledja,pa oni su za nas legende...ameriko dodji i j...e...b....i... nas sve mi te ceekamoo
joj jeste više dosadni sa njom!!!
Pogledajte ove linkove, pa mi recite stidite li se svog naroda: http://tiny.cc/3ckpg http://tiny.cc/r5np6 http://tiny.cc/noyna http://tiny.cc/pznw4
Mislim da bi Anđa najvise bila zadovoljna kada bi joj Bosnje poklonile kacu kiselog kupusa (glavice) da moze da savije sebi sarmu kad god pozeli posto je odkacila za Sarajevskom kuhinjom prica se da je nagurala na 45 kila.
Ovim putem apelujem Gradskom vijeću Grada Sarajeva, da ne smiju zaboraviti zalaganje i doprinos gospodina Čedomira Jovanovića, čovjeka koji je također zaslužio \"Šestoaprilsku nagradu\" Grada Sarajeva, a koji je na neki način pokrenuo katarzu Srpskog naroda za počinjena nedjela u Bosni i Hercegovini. Taj čovjek je skupio hrabrost i u oči rekao Dodiku ono za što bosanski političari nemaju petlje. Taj čovjek, ne samo da ima hrabrosti da govori istinu, nego tu istinu govori jasno i glasno!
Ako ova inicijativa prodje i navedena rediteljka ocajnoig filma (izuzetno lose kritike, opisna ocena od jadan do ocajan, ocena na imdb-u 3,5, nikakva posecenost u bioskopima van Sarajeva) dobije pomenutu nagradu istu je najbolje ukinuti jer daljnje srozavanje iste je nemoguce.
pokaza ti svoju pamet, nema šta. Kre te nu
Dajte joj i plac na Poljinama!
TREBA DAT NAGRADU A ZLOCINE SU CINILI I GRADANSKI ATEISTICKI NACIONALISTI
emina ne bi ja rekla da je srbima krivo srbi se s andjelinom i njenim filmom zezaju i to dobro