Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će platiti štetu načinjenu na 20 policijskih vozila?
@AB2021 OSIGURANJE
@AB2021 Dodiče genije. Samo rokaj migrante u Federaciju. Oni su nam besplatno oružje za destabilizovanje kalifata..pobiće se medjusobno muslimani ko na Bliskom Iatoku. Bravo Dodo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je tek njihov pocetak, vidjeli su sta mogu kad se udruze. To treba sve sto prije izbaciti iz nase drzave i vratiti pare EU sto smo dobili za njih !
Taktika hitler lagano rijesava sve probleme!
Samo 6? Jeli Cikoticu, koliko para se dobilo?
odlicno, sad ce svi praviti nerede i tako ce nastaviti imigrirati do cilja...
6000 ih protjerajte. Hebali vam oni familinu glupu
6? Malo, brate, malo.
E jada od ove rupe gdje živimo🤷🏻‍♂️ Kad se dirne u policiju odmah se može migrant protjerati a kad napadaju lokalno stanovništvo , pljačkaju pale i uništavaju imovinu nemogu nista poduzeti a sad za 2 dana izrekli riješenje o deportaciji. Znači da se MOŽE kad se hoće!! Sve protjerati i očistiti našu BiH od ovih slučajeva i da nam narod odmori od ovih kriminalaca.
Samo šestorica???? Pa kako , ljudi moji da li je ovo moguće. Sad treba iskoristiti šansu i odmah 500 protjerati..
Gdje će ih protjerati kad se navodno ne zna ko su i odakle su jer "nemaju" dokumenta a dižu milione maraka preko W Uniona* Kol'ko znam tu se moraju identifikovati validnim dokumentima i sve se pitam zašto MUP ne naredi službenicima banke da moraju javiti policiji kad dođe migrant da digne pare. Tako bi se uspostavila validna evidencija jer oni mogu reči da su bilo ko i da su došli iz bilo koje zemlje ako im neko samo traži izjavu
Svih 2000 treba protjerati, ostaviti samo one koji zasad nisu pravili izgrede! Od voznog parka MUP-u ostali samo presretači da nam .ebu majku zbog nekoliko kilometara više
Deportovaće ih u Srbiju, a oni će već isti dan biti ponovo u Bosni.
Neki dan ste napisali da je ih je ucestvovalo dvije hiljade a ne sestorica
Cuj stavljeni pod nadzor i borave u imigracionom centru...pa oni ce nestati za dva dana. Nadam se da neće.
Samo 6 ????
Gdje će biti protjerani. U USK? Kad ulaze u BiH sve ih ispitati na bilo kakav Virus. I staviti ih odmah pod strogu kontrolu, da nekažemo bravu. Sarajevo je nekad bilo sigurno mjesto za prespavati u parku.
Ovako se marva zahvaljuje na gostoprimstvu. Gdje god ili u koju god drzavu dodju, kamenuju koga stignu i sta stignu. Dedo kamenovao, otac kamenovo i naravno sinovi.