Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"reporteri portala Klix.ba u razgovoru sa grupom Alžiraca" A kakvo su s...e napravili u Alziru kad zivot rizukuju u Bosanskim vokojebinama! Sto ih to ne pitate "novinari"?
Koji Alzir bolan pa tamo ni R od rata nema ! Samo pokupit i odvesti uhapsene pred alzirsku ambasadu ako ona uopste postoji u sarajevu a ako ne nek dodju po njih jer su uhapseni ! Isto sa Pakistancima sve ih iskrcat ispred Pakistanske ambasade ! Jebu nas u zdrav mozak
@pipikaka Te drzave nije briga za svojim gradjanima, ispred ambasade bi ih otjerali kao pse, pogotovo kad ih dovedes bez dokumenata.
@LelaEla na ne vidjeh nigdje contenere ili korpe za odpatke, a ti?
Polako bh gradovi pocinju liciti na zapadnoevropske,gdje god pogledas sve arapi crnci i kinezi
Nada zadnja umire
Jel se uopste sa tim pasosima moze boraviti u BiH bez vize? A moze li bez sredstava? Znaci ti si kao izbjeglica? Od cega? Ides prika u logor, iz kojeg nema izac. Izaces samo kad pristanes na repatrijaciju. Ako nemas dokumenta, onda ostajes u logoru dok ne kazes ko si i dok ti ambasada ne pribavi kopije. Pa uzivaj ako hoces godinama. Vucjak je samo trebalo ograditi bolje i to je to. Ako se Evropi ne svidja, nek ih uzmu sebi.
Ma ovo je sve go sljam,kako nama Hrvatska vrati nazad tako mi treba Srbiji da ih vratimo,pa neka ih propustaju a je da nam ih salju ovamo
Svi su oni dobro živjeli svojim tradicijama dok nije zavladala cionistička amerikizacija koja je kreirala alkaidu, isil... i te ostale pičk€ materine.
...jedina istina jaro,bravo.U pitanju je rat protiv islama.
zele da se vrate porodici u sarajevu. koji manipulatori.
Covjeku dat jaknu, sendvic i caj, i prevst ga do srpske granice odakle je dosao. Imaju i oni granicu s Hrvatskom, ha ja.
Ma nek idu u polje mandarina
Ostaviti teroriste da crknu. To je boguugodno djelo. Nevjernici treba da skapaju tu.
Ja koje budale majko mila
To u Alžiru bijesni rat,a da ja ne znam, pa nam migranti iz Alžira dolaze.
@originalBosman345 Pa ne treba rat da bi neko bio migrant. Ti mijesas pojam migranta i izbjeglice, kao i 80% ljudi u BiH.
O cemu ce sad mediji pricat jbo li ih vucjak!