Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve normalne Drzave povlace svoje ljude,a nasi salju ponovo.... Mi Bosanci zapadu smo zadnja rupa, osim,za neke mirovne misije jer nasi zivotu nisu bitni...............
Nemoj te pricat nista kad i ne znate! U mene Tata je danas otisa drugi put evo .I idu tamo da bi pokazali svoju hrabrost svoje lice i drzavu predstavljaju i ovi svi sto su otisli oni su za mene heroji!!!!!
koliko se placa misija??
Samo se nadam da nece i oni zbrisat i na taj nacin uljepsati naslovne strane nasih novina
Do sad su bili dole ovi malo manje hrabri, sto su isli lovu pokupiti, a sad salju hrabrije, zamjena...Tako je kod nas, kad zagusti stavi pravog covjeka na mjesto, a do tada moze i rodjak neki :) Nije samo vojska i policija, komplet BiH na tom principu
Fahro,ako imas sina daj ga bgti posalji malo dole!
Južni Sudan je nasilu oteta teritorija od muslimanske vlade u Kartumu, i nama bratske islamske zemlje; Pakistan, Turska, Iran i Saudijska Arabija ne priznaju lažnu državu Južni Sudan. Samo Balije poput Zlatka Lagumdžije i FahrA Radončića podržavaju terorističke akcije u Sudanu. KUTLOVAC HEROJ!!!
Haj esadile, ameri kidaju na lijevo, a naši idu direkcione u sranje, kao što rekoh nema tamo koga stigoše tog i j.e.baše nego je tamo koga stigoše tog na ražnju okrenuše.