Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna (1898 ) eee to su bila divna vremena. Bez tastatura i slično. Čistije vode i zrak. Sve je nekako bilo bolje pa i ljudi pošteniji i marniji.
U to doba ti oduzet Bosanski jezik, prestao si da budeš Bošnjak. Tebe nazivali Muhamedancem, a sebe Srbom i Hrvatom. Čitaj i edukuj se, da te budale i fašisti ne vode na kanafi.
Ne kontriram ali realno niko nema pojma kakva su tada bila vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko nas je kleo,nije dangubio
Samo Bosna na Ilidzi nikad nece propasti!!!
Vozio ih Albert Trotter :D
I kaže Dodik Bosna nastala 1992????
Malo je zemalja da mogu da ponude toliko lijepoh stvari kao BiH. E sad sto smo svi koji zive njenom prostoriu onako…budale…je druga stvar.
sumnjam da su stradali misteriozno.vjerovatno su samo dobili druga imena ili su prodati
Bosna je stradavala,ali nikada nije potonula niti će.
Bosna je odolijevala i žestoko stradala kroz stoljeća,ali je uvijek opstojala i prkosila,jer je ponosna i neuništiva.
Bosna forever!
Classic Bosnia.
Eno izgleda da prave novi brod tipa Titanik, ime mu je Osmorka 😁
Eno izgleda da prave novi brod tipa Titanik, ime mu je Osmorka 😁
Blago meni! ... Kad se pise clanak ovakvog sadrzaja, novinar je duzan da u zaglavlju navede (u stilu) "Svaka podudarnost dogadjaja opisanih u tekstu sa ovovremenskim desavavanjima je zlonamjerna, iskljucena i utopijska. Klix.ba se unaprijed izvinjava za, eventualno, mogucu koincidenciju."
bosanski popaj
Sviđa mi se članak. Više ovako informativno zanimljivog, manje Dodika i osmorke
tako ce biti i sa drzavom ... uskoro