Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacka 17. Zabrana jale brata.bube korelija,raste i ostalih slicnih pokemona...
Većina mjera je zaista smislena, nadam se da će proći prije nego zeleni zajasu budžet
Treba da se zeni ,1993 godiste,posla nema ,stana nema 9 godina na birou,jedino djete da ide za Njemacku ....eto to je realnost a od mjera vasih imace koristi opet podobni i povratnici iz dijaspore
Kazu mladima ideje da pocnu biznis.Pa kakav bolan biznis to niposto ne radite zavalit ce vas u kredit pa ce te im citav zivot hamali biti.Kakav crni biznis kad samo guraju tajkune tipa BINGO,HIFA,AL SHIDI,KONZUMI,Oni mogu sve i sta hoce i gdje hoce a mala privreda I male radnje maksimalno unistavaju I nazalost niko nema osjecaja.
Neboj te se naši mladi, dok vam Dino u kantonu radi😎😎😂😂💪💪
Zašto uostalom pomagati mladima (koji su zdravi i u punoj smazi) a ne npr starima. Zar to nije diskriminacija? Hoćete li sad uzimati pare od plavokosih i davati crnima. Oporezivati dešnjake i dijeliti subvencije ljevacima? Ili obrnuto?
Ljudima samo treba omogućiti da rade ono što znaju i da imaju potrebnu infrastrukturu, voda, struja gas, prevoz, čistoća. Dijeljenje para jednoj populaciji uzimajući od druge NIJE posao Vlade a oni se izgleda samo time bave. To je čisti jeftini populizam
Debilima ne mozes pomoci .... omoguciti jace doze Nargile i mladi ce biti sretni... a vlade, skupstine pomazu samo sebi..
Samo smišljaju kako će zagrabiti u budžet i nekom nešto podijeliti. Problem je samo što taj novac treba uzeti od nekih drugih građana koji su ga i zaradili. Nažalost prosječni građanin je uvijek onaj drugi-davalac a nikad nije primalac. Samo još jedna raspodjela nepravde.
@montypython3000 Čisti populizam
Ni manje ni vise nego sesnaest hahaha...pu pu
jedina mjera koja spašava mlade je prvo spašavanje njihovih roditelja tako da ih mogu odgajati i izdržavati, a zatim zapošljavanje mladih bez ikaki čekanja na kurčevbom birou, sve ostale mjere sad morete turit u dupe, osim ako ne govorite o mladima kao djeci već ustanovljenih uhljeba
Odlazeca "sestorka" se sjetila nakon 12 mjeseci da radi, sada kada je shvatila da odlazi. Nemoze vas ni populizam niti pokusaj korupcije koju zagovaraju Kojovic i Konakovic spasiti, a to jest kupovina preletaca. Kako ste ukrali izbore i kao gubitnici dosli na vlast tako i odlazite. Pljacka se neisplati.
@Analiza2020 ukrali izbore?Je li ovdje mislis na svoju stranku,SDA ? jos jedan "sendvicar"...tugo moja ko danas ima prava i kome se daje tastatura u ruke...posalju im iz stranke na mail naputak sta da odgovoraju u komentarima i onda redom 15 likova postavi isti odgovor hahah,toliki ste jadnici da niste sposobni sami smisliti recenicu,nego morate i to cekati od mutavog Zildzica...kakve neuke seljacine su se ugnijezdile u SDA,to je strasno
SDP je izdao ljevicu i omogucio SDA da kroji vlast na drzavnom i federalnom nivou, a vamo kuka sto ih Komsic "izdao" u Republiku Sarajevo?! Jeli vaznija Republika Sarajevo ili Bosna i Hercegovina?!
Umjesto zakljucaka bolje da osnivate neke firme i preduzeca da djeca mogu raditi normalno a ne ovim jeftinim populizmom uzimati bodove. Radite nesto konacno u interesu mladih ;)
Prva i glavna mjera za poboljsanje mladih jeste, trk u Njemacku ambasadu po vizu i svoje snove ostvari u drzavi sa zakonima....