Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A inaće prenose Grand Slamove,Liga 5-ice,skijanje,skokove,EP i SP u rukometu,kosarci,vaterpolu i da ne nabrajam....
necu da placam rtv taksu
Gasi TV neću da plaćam jer nemam odakle,d volim djetetu dati za užinu. Država i je sve oduzela, i dalje mi oduzima nećuu da plaćam TV neka gospodia iz stranaka ugase TV SA i FTV (režimske televizije) koje finansiraju i ta sredstva usmjere ka JSRTV. Političari finansiraju režimske TV a narod da mu finansira Servis E NEĆE MMOĆI!
BUDZAVA EKIPA SE BRINE ZA UBUDZALI RTV SERVIS,TREBA GA UKINUTI I ONAKO SAMO SLUZI KORUMPIRANOJ VLASTI DA MANIPULISE NARODOM.