Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da je svoju pamet usmjerio negdje drugo osim u ovu idiotariju.
Koju jebenu pamet ...? ? ?
@halal passat je li ti sad jasnije koju pamet? Jebe haški tribunal desetak godina kako mu se prohtije i danas kao šlag na tortu bude oslobođen od strane tog istog suda kojeg je vise puta uvrijedio, pa bi samo za nepostivanje suda trebao dobiti desetak godina zatvora, ali jbg.
Za mene je Seselj jedan obicni klaun. Lik je teski psihicki bolesnik, njemu treba bijela kosulja. Nije mi jasno da postoje ljudi koji se njemu klanjaju i koji ga shvacaju kao ozbiljnog igraca. Ovakvi kao Seselj i Dodik sami niste srpski narod.
a novinara i govana kako mozete vi odlucit jel kriv prije suda?
Djokovic pobjedi, Seselj pobjedi, POTURICE iz 23% na aparatima... what a nice day
Oni su rokali svoje u periodu od 1992-1995! To je bilo vrijeme sadake, i svaki dan im je bio ispunjen!
Lik je totalni psiho. Dvorska luda na kvadrat
"Bošnjačka" nacionalna svijest: 1. Pozivaju se na srednjevijekovnu Bosnu i Bogumile kao osnovu "bošnjačkog identiteta" (ignorisaćemo činjenicu kako je Tvrtko sebe nazivao) 2. Onda dođu Osmalnije, Crkve bosanske više nema, uništili im identitet (po njihovoj konstukciji "bogumili postali muslimani, jer su slični Islamu, a zo što se zvalo Crkva bosanska nikom ništa) 3. Dakle, Turci zatrli navodni bošnjači identitet ali oni oduševljeni Osmanlijama 4. Mehmed drugi osvajač uništi Kraljevinu Bosnu 5.
sta je to pod 5 .. Bdw ne podrzavam nacionalnu podjelu u bih a pogotov bosnjake koji su nastali u toku rata prozvanih od strane zapadnih medija tj Bosnian muslims a sada bosniaks .. " Bosanac ( pravoslavac,katolik,musliman itd ) "
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:571294-Otkrivene-sve-otomanske-tajne-o-Srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tkz. Sandzak Otkud ime Sandžak? – U 19. vijeku sandžaci su u Turskoj bili samo administrativno-upravna područja. Bilo je 290 sandžaka, raspoređenih u 77 vilajeta ili pokrajina. Nijedan nije zadržao to tursko ime, osim ovog kojem se na taj način želi stvoriti neki individualitet u odnosu na druge krajeve Srbije i Crne Gore.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:571294-Otkrivene-sve-otomanske-tajne-o-Srbiji
PROFESOR SALIH SELIMOVIĆ: „Turci su ismevali Srbe muslimane, Bošnjak znači praznoglav, glup!“ http://srbin.info/2015/10/14/profesor-salih-selimovic-turci-ismevali-srbe-muslimane/?lang=lat
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:571294-Otkrivene-sve-otomanske-tajne-o-Srbiji
Bošnjak znači da smo SVOJI na SVOJOJ zemlji,a ko ste vi i šta ste u Zemlji Bosni,zapitaj se...mogli smo da budemo i neopredjeljeni,i ovakvi i onakvi,i Eskimi -to nikome ne smeta...samo kad kažeš BOŠNJAK četnici i ostali klero-fašisti padaju u trans,interesantno...!!!
“Mi, muslimani, smo Srbi i govorimo srpski jezik!” http://pressrs.ba/info/vijesti/mi-muslimani-smo-srbi-i-govorimo-srpski-jezik-10-10-2015
a sto ce ti srBski i mi nismo srbi mi smo Bosanci
@DrzavaTuzla i ja sam Bosanac, i Bavarac... ali pre svega sam Srbin
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su prave Saralije... a ne ove poturice iz tkz. "Sandzaka"
@Pretobom vi ste poturice, Sarajevo je sada bez duse... selo obicno
On je zivi dokaz koliko je tanka linija izmedju genijalnosti i ludosti...
nav bvda vvba mvda