Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Marija Serifovic je clan njegove stranke treba je ko Miroslava ilica nabit nogom
SLAZEM SE !
seselj hrvat rodjen u sarajevu prica da je srbin nos ko paprika babura glava ko lubenica stomak kao da je progutao dacica zasto mu dajete medijski prostor njega ni rodjena sjena ne shvata ozbiljno ne ide uz njega
Čini mi se da je ludnica ostala.otkljucana. Nekad su ovakvi dobijali košulje što se zakopčavaju na leđima sad u pravilu su zastupnici, uvaženi delegati, predsjednici.
Bolesnici trče preko parka pa do trga. Nose papuče pod miškom nose zubala u ruci ...
Ko je odgovoran za puštanje pacijenata iz ludnice (skupštine)?
Srbi su tako jedan fin i miroljubiv narod..svi su drugi krivi za genocid i zlocine u Srebrenici i Vukovaru i Prijedoru i po Kosovu ali samo oni nisu...prenjezno ih je NATO bombardovao 1999. trebalo je to mnogo zesce!!!
Hahaha čuj 7000 pa nije bilo ni 2500 pobijenih tamo, i nisu ubijani civili nego samo zarobljeni pripadnici zločinačke ARBiH.
Stari kadar udbe
MRTAV SMRDIN NAJBOLJI ZA PLANET ZEMLJU
Osuđeni ratni zločinac o nevinosti drugih ratnih zločinaca...dno čovječanstva
O kakvom vi srbinu pricate Šešelj je hrvat !?
Ovo se seselj priprema za ulazak u parove kad vec nece moci u skupstinu? :)
Koliko smece od covjeka trebas biti da se slikas sa ovim zlocincem,odvratno,hrpa govana.
SESELJ JE ISTINU REKAO!!!
jedna rijec za njega ZLOO
jedna rijec za njega ZLOO
Šta hoće ova ćosava budaletina. Koliko brade toliko mu i četništvo jako. Još napravio kuću sa svjetlećim slovima da bi se znalo da je njegova. Sada ta ista kuća podsjeća na onu u ulici crvenih fenjera. JAVNA KUĆA VOJISLAVA ŠEŠELJA.