Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad probajte zamislit koje laži i dezinformacije su iz tog istog Beograda dolazile 90-tih....??? A ima jedan što non-stop reve o koječemu pa i o nekoj imaginarnoj državi...Problem nije ta budaletina nego ovi koje uspije ubijedit u tu budalaštinu ...!!! Da ih ima i koliko ih ima vidjet ćemo po "minusima" na ovaj komentar
Serwer ima jaču servu i od Đokovića. Osim toga Mile nije mio ni Trumpu, pa ćemo vidjeti šta će biti ako on dođe na vlast. Hoćel Mile i dalje pjevat Putinu !
Nevjerovatno kakvim se predsjednikom dice doticne osobe,da ih predstavlja,truje mrznjom... A ponasanje na skupu,pjevanje,sama prica... ortodoksni seljacina, ko na tefericu... JADNO! Zar to prilici jednom politicaru, predsjedniku.. Jao Dodice,jadan i ti i ti oko tebe!
Da bosanski Muslimani imaju Republiku Bosnu, ovoga američkog papka ne bi ni šlušali.
Samo u RS-u štrjkuju oni koji rade a oni koji ne rade sjede kući. Ovo je sukob dvije odnarođene sekte, dva parazita koji se bore za kadriranje svim i svaćim kako bi se uhljebljenje nastavilo ili ponovo započelo. Treba zabraniti političke stranke svuda u regionu, te birati ljude imenom i prezimenom.
inace?sta jos ima novo??Ja samo mogu reci bujrum,brate,ima nas na hiljade i u zemlji i van nje,nije ti ovo 92....
@ninina Ne obracaj paznju na ovog vriska, on ti je LMR...:-)
znam...samo u tuskoj toliko...da ne pricam dalje...zacepi gubice svinjske
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da nece biti drzava,mozda bi naj bolje bilo da mi ponovo sklepamo Jugoslaviju ali nam fali Tito.
Komentirajući svoju izjavu da bi u slučaju neovisnosti RS moglo doći do male islamske države “Dijeljenje BiH po entitetskim granicama ne bi bio kraj procesa. Hrvatski entitet bi se također odvojio. Onda bi ostale dvije, tri muslimanske enklave. To je jedan od glavnih razloga. SAD su se odupirale podjelama, htjeli smo ujedinjenu zemlju. Mislili smo da ne bi bila dobra opcija stvaranje jedne male islamske države, ni za Hrvatsku, ni za Srbiju ni za EU. To ne bi bilo dobro ni danas”, reče Serwer.
Za patriJote što pucaju minuse, evo nefiltrirane izjave, koju možete naći i u drugim medijima. http://www.vecernji.ba/bih-nema-vladu-koja-moze-pregovarati-i-provoditi-pravnu-stecevinu-eu-a-kriv-je-nametnuti-dayton-1084652
@Stjepan III. u pravu si bas tako je i rekao i u sustini tako i jest, mislim da oni, USA i EU, cekaju, ma ne da oni nesto i cekaju, njima je svejedno, vec eto kao kad mi ovde nadodjemo i pocnemo se ponasati civilizovano i politicki pismeno, ako se sami ne dogovorimo oni ponuditi neki novi tzv. dejton2, neki model "moderno uredjenje viseplemenskih (narodnih,etnickih,nacionalnih,vjerskih) zajednica".
Prije ce mene Anastasija pozvat na rodjendan nego tzv. R Sumska drzava
Opet papak govorio o nezavisnosti?? hahahaha
A što niste dodali zbog čega Serwer navodi da se neće dozvoliti Srbima i Hrvatima da se otcepe od BiH? Mislim da bi to nekim Bošnjama otvorilo oči kako ih Ameri i Zapad gledaju.
@jogy28.......Samo mi nemoj reči da je PTPC medij ... To je Dudukovo glasilo koje djeluje po principuma kone ustanovi rahmetli PICTO Džogo ... !?!