Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta ste očekivali, najviše ste razgradili i uništili državu nakon rata upravo vi, plaćeničke boračke organizacije, koje su ćutale na sve oblike nepravdi i lopovluka, a ne pravi borci. Još u ratu ste izgonili školovane ljude iz sigurnosnih struktura, a ubacivali hodže, prioritet vam je bio porijeklo mladomuslimansko i dan danas , a ne stručnost, sada kusajte ono što ste nam zamjesili minderaškom politikom mrš
@Raptor turska je propala samo jos niko nije javio bakiru i bosnjacima :)
@Hrgota turska je propala samo jos niko nije javio bakiru i bosnjacima :)
Ovaj je Patkovic je bio i protiv svojih sugradjana i naroda koji su protestvovali u februaru i oe nema pravo pricat o patriotizmu :) nek ide i dalje stiti te kriminalce i izdajnike iz SDA :) to najbolje radi :)
http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/mestani-koraja-u-strahu-vehabija-koga-su-isterali-iz-dzamije-preti-da-ce-ubiti-40-ljudi-za-novu-godinu-clanak-2052011
Malo se utovio Serif,dobra hrana jel de!Dobro ga se sjecam u Februarskim protestima gradjana kako se prepo' za privilegije i stao pored Zutog kasikara na pres konferenciji baleci iz zvala kako neko rusi sto je on oslobodio.E "vratice se Walter i y.....e vam staru",kad tad!
OK, a da li se na stasnovništvo vrši ,,neka,, agresija, kada se pate, da li se na penzionere vrši agresija ako moja majka sa punih 40 godina staža, neprekidnog staža nema ni 600 KM penzije. Na narod se vrši već 20 godina neprestano agresija u vidu skupoće, nesigurnosti, omalovažavanja ljudi, skupoća, lopovluci, demagogija, podmićivanje, štele i štele gdje god makneš moraš nekome gurnuti u džep ili ako nemaš kao ja što nemam onda na obični pregled čekam po 3 mjeseca i slično.
Prvo da borci ujedine i svekolike organizacije boraca poput Bakira Izetbegovića pošalju u aut! Inače, što se tiče Mahmuljina, ispunio je šta je trebalo Izetbegovićima i sada po naređenju OSOVINE ZLA, general - niz vodu! Isto, kao i mnogi prije njega!
Citajte ....baksuzi....! . http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=57580
BRAVO!!
ćuj mu imena: "Šerif"?!
Podržavam Šerifa u potpunosti. Dosta više. - pripadnik Armije BiH.
BORACKE ORGANIZACIJE SU PLACENICKE ORGANIZACIJE.
Al se naslov ubio za klikova...a u tekstu skoro i da se ne spominje naslov. Da se ne lazemo...znam za slucaj covjeka koji je odlezao, po presudi Suda BIH, 7 godina zbog par samara i verbalnog vrijedjanja. Ne kazem da nije trebalo da lezi ali ako uporedimo to i ovo da su se u zoni odgovornosti Mahmuljina desili zlocini nad oko 50-60 ljudi...izvinite ali morao je biti pozvan na odgovornost ako nista.
Možda Srbija radi samo ono što su austro-ugari na isti način zakuvali, stvorili neke bošnjake, crnogorce, hrvate itd... Sve će doći na svoje, istorija se pisala i prije berlinskog kongresa...
A sve inače Srbi, jel' de?
@gonsales ta tvoja mahalaški ironija ne prolazi ( amebe sSrbi itd)...., svi ste vi Srbi bili od Crne gore do Istre i to vas boli.. stranci znaju jer su vas napravili a vi se pravite da ne znate...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A da nema on oraha u dzepu iz ratnih vremena? Znam da je bilo nesto oko ubistva nekog Rajica...Prica o BIH i institucionalnoj borbi a onda ponizava institucije iste.
ZA POČETAK: Udvostručiti brojeve stranih sudija i tužitelja na nivou BiH. PRIMJER: Ustavni Sud BiH umjesto troje stranaca, uduplati na šest stranaca.
"Predsjednik Koordinacije boračkih udruženja ARBiH." Ovo je prvi i osnovni problem Šerife jer razjedinjavanjem boračke populacije se lakše manipuliše istom. Radi se o malim organizacijama i udruženjima koja nemaju nikakvog uticaja na vladajuće strukture,a koja su dužna zaštititi svoje članstvo od progona od strane stranih obavještajnih službi. Na kraju Šerife ono što se dogovori u Hagu, Briselu, Parizu itd... će biti aminovano i odrađeno od strane vladajuće klike. E, eto nam sad zlatne kašike.