Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bit ce da je jope nekog nanisanio, da krkanu s brda pokaze malo europe.
Šta je ba Serž , ZABRANIO TI VOJVODA ŠEŠELJ ULAZAK U SRBIJU , pa si došao VAMO ? MRŠ SMRADU JEDAN. Upravo ti je GLAVNI DRŽAVNI TUŽILAC BIH GORAN SALIHOVIĆ PREKVALIFIKIOVAO GENOCID U SREBRENICI kao možda neki zločini i PROGLASIO U IME ŽRTAVA NADLEŽNIM SUD U BEOGRADU, brižljivo probranim specijalcima MUPA SRPSKE za koje je apsolutno izvjesno da će biti OSLOBOĐENI, u zamjenu da i NASER ORIĆ BUDE OSLOBOĐEN JOŠJEDANPUT. Iz čega slijedi da u Srebrenici nije niko UBIJEN !!!!!
.....glupane pa svi svuda smiju samo tvoj 'STRASNI' krmak sa govornom manom ne smije iz smrdije hihihihihijui
Nema ga dugo. Treba neko opet podržati "rad" Tužilaštva BiH.
Stari dobri Serge, falio je pravo njegov divni stajling sa osmjehom đokeja kada Arapa jaše na nekom od svijetskih hipodroma.
Hoće li se Šešelj naći s njim da razbaci šešbeša?
dobri su ti cevapi kod "Zelje"
u zmaju
@KvaternikEugen1861 ima da se razleti coek dok sve proba........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)