Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani su za sve koje postuju i vole ideju Bosne i Hercegovine. Borci pod tom zastavom su se za Bosnu izborili. To sto je Srbima krivo sto im nije poslo za rukom jedno masovno ciscenje je njihova stvar!
@KKIIKKSSEERR Uporno zelite Bosnjacima ukinuti svaki moguci identitet zar ne? Pa sta ako su katolicki simbol, jos jedan dokaz da su Bosnjaci ovdje autohtoni i da nemaju veze sa Servima!
@IliroBosnjak domoroci, zašto ne govorite autohtonim jezikom?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ljiljani su zastava Bosne još od srednjeg vijeka tacnije od Kotromanica, tad komsije nisu znali sta je državna zastava krpe nabijali na plitke i sad ti iste komsije laju na nju al mogu nam ga cokiti ! Samo Bosanski ljiljani 💪
Ti si stilizovano glup ! Ovaj naš ljiljan je samo nas autohtoni Bosanski unikatan u svijetu !
Sorry al glup si i tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Eallah. Boesna i Boešnjaštvo. Ljiljani tek na četvrtom mjestu.
Ljiljani su OK,to je nase hriscansko obiljezje.Samo ne znam otkud poturcenim izrodima ideja da prisvoje i opogane jedno takvo obiljezje koje je susta suprotnost svega onoga sto oni predstavljaju?
Sto se bune djikani kad su tu istu zastavu 1389god.nosili Kotromanici boreci se protiv Turaka na Kosovu polju.?
Zastava sa ljiljanima je legalna zastava Republike Bosne i Hercegovine, medjunarodno priznate drzave i clanice UN-a. Bila je i zastava Bosne i Hercegovine do 1998. godine, a Republika BiH je nastavila svoj kontinuitet postojanja od tada pod nazivom Bosna i Hercegovina. Tako stoji u ustavu BiH koji je potpisan pred svjetskim silama.
Srpska zastava je prava ratna zastava a ljiljane su nosili i sportisti i drzavnici prije nego smo presli na ovu sarenu. Ja jos nisam vidio sliku Dode ili nekog drugog smrda iz srpske da nema srpsku zastavu pored zastave BiH.
Srpska zastava je zastava drzave srba, odnosno drzave Srbije i koliko god je neko cijenio ili mrzio, ona je fakat, medjunarodna cinjenica. Zastavu pravoslavaca u BiH ne treba vrijedjati, jer predstavlja zastavu etnicke skupine u BiH. Naravno takva zastava se mozda nikada nece vijoriti pred UN, a sigurno nije nikada do sada, jer ne predstavlja nikakav medjunarodni faktor, u prevodu nista ozbiljno. Pa de malo, i sada se sjecamo gusarskih zastava iz filmova, ne treba ih mrziti!
Ljiljane, ljiljane ti prlijepo cvijece, rasti cvjetaj Bosna nikad umrijet nece..
Kome ljiljan smeta neka ga i razori iznutra prem vani kao rak. Simbol jedne jedine BiH.
konacno jedan pametan covjek koji zna odgovoriti .... be znaju to odgovoriti ovi sda uhljebi ili mladez nepsimena, ili ti komunjare pesvucene crvenom bojom koji su samo kao i zlaja slucajni prolaznici i koji su prespavali 90 te godine, i jos zive u titovom dobu i antifashistima sava kovacevic, bosko buha, i sl. partizanske likove ... ne dotice s e to ni ovih kosovaca, botova trolova, dezertera, podrumasa i sl. jer njima drzava nista ne znaci, opet ce pobjeci pred neprijateljima BIH
on bi trebao znati da ambasador koji se slika sa nevazecim zastavama mora da bude smjenjen....to je praviulo u diplomatiji...ako ivanic ne smjeni ambasadora bih u moskvi onda ivanic radi za bosnajcke islamiste....i paradrzavne institucije....
Koliko ovaj student ima godina i koliki mu je prosjek? Unaprijed hvala na odgovoru
Vise godina...i veci prosjek,,veci od tvog sigurno....hvala na pitanju1
haj sto nije ratna neg je problem sto nije pred ratna i postratna
Znas srati i posrati...a vala i pobrati....miromire
Ova slika je fotošop pozadina je ubačena ...ovo je slikano na protestima .
A, kako to, da niko nije osporio srpsku ratnu zastavu. Ako slijedimo tu logiku.
Mislis na agresorsku zastavu i li zastavu kvislinga?
Ja mislim da je ovaj lik apsolutna glupost
Ne mislis..uostalom ima li ikakve veze...da li ...ili ne?
Vidi glave u SDA intelektualca.
največi je problem prizor:kremlj i ljiljani