Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je rade, volimo te...
Kemo je bio ljudina bez zadrske, za razliku od mnogih ovih sto se danas nazivaju njegovim bratom. Prava braca su mu bila i ostala njegova kosevska raja, a ponajvise Fiko.
@nikodupolizac, nisam ja kriv što ste se vi udvarali turcima pa čak im davali mlade na prvu jebačinu turcima pa i uzimali prezimena da im dupe poližete.
Ljudina Bosanac, kako to gordo zvuči.
Volim Radeta najviše zbog toga što ima lijepo prezime Šerbedžija: Šerbe, šerbet od perzijskog/turskog; smrznuto voče u mlijeku, Danas se koristi riječ sorbet u cijelom svijetu jednu vrstu eksluzivnog sladoleda. To znači preci mu bili slastičari i uzeli tursko prezime. Joj, pa kad mi neki srbin kaže poturico :)
nisi ti poturica, ti si mrcina. kojim se ti glupostima bavis
uzmi kalcij, uzmi magnezij, uzmi ovo, uzmi ono, a ti samo uzimas lovu i pijes kiseljak gade licemjerni pokvareni
De dobro je, popustite malo