Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ako bude preporucena za moju ciljnu grupu"... Interesantno, sad odjednom imamo ciljne grupe.. ajd dobro da znam da ne primim vakcinu koja nije za moju ciljnu grupu, sta god to da bilo.
Sad kad politicari pocnu pred kamerama primati vakcine tvrdeci da su bezbjedne, a ustvari primat ce vakcine protiv gripe.
Kerovi su se uvijek pelcovali
Pa jbt ovaj se boji gripe, nije ni cudno sto je ovoliki panicar za koronu, i prenosi svoju paniku na citav RS sa svojim mjerama.
Hoces li sta drugo primit? 😂
Autoritet. Cim raja cuje da ce on svi ce. Hahahhahah. Oni su bas ubjedjeni da je narod glup
Primi ga druze i nastavi primati svake godine. Pa jesi li ministar ili nisi.
Pa, ovaj se od puberteta pelcuje :)))
Dajtemu dvije,i jednu protiv side
Ma on meni liči,da bi prije primio kitumbas nego vakcinu
primite vi svi vakcine i dalje ostajete genicidna tvorevina
“Ako” And “Ako” And “Ako” se u programerskom zargonu zove “Kad na k&rcu naraste nokat”
Pa naravno da ce primiti jer covjek ne vjeruje u teorije zavjere.... Nazalost 70% naseg stanovništva misli da su "najpametniji" i kako su ljudi koji se vakcinisu "ovce", a ustvari bas oni su ovce jer glasaju za SDA i zive kao najveci papci na svijetu.
@BuZZ135 Ne vjerujem u teorije zavjere i ne glasam za SDA ali ne želim primiti nikakvu vakcinu. Jedino što želim je da nas puste da svako za sebe odluči.
Primit cemo je svi samo nek se ova agonija okonča više
@marlboro7mg konju glupi...agonija pocinje tek kad se pelcujete vi koji hocete da se pelcujete...vakcina je odavno spremna...a ta vakcina je i napravljena da bi se svijet potrovo...al skontaces nadam se i ti nekad
Kako je moguce da su zemlje 2018. kupile testove za COVID https://wits.worldbank.org/tariff/trains/en/country/CAN/partner/ALL/nomen/h5/product/902780%20b
@gooUser1571605198 a kako je moguse da dalabu nema pojma da je prvi COVID virus identifikovan 1920, a da COVID porodica virusa ima 5 vrsta koji mogu izazvati simptome na covjeku, of kojih 3 mogu dovesti do tezih komplikacija i smrti. Malo procitajte neko naucno djelo, ostavite se facebook grupa i Icko-vih videa.