Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake i SDA su prošlost nakon 2018. godine!
hahah ti si lud ako mislis da ove ovce nece opet izabrati SDA.
Dok je Islamske Zajednice bice i SDA. Dzuma sluzi za promociju SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj se do jucer valjutao po SDA, istoricar iz Cazina sa vise nekretnina i zemlje u Sarajevu, nego da je rodjen tu. Zauzeo Uncle Sam pozu i kao njemu se moze vjerovat?? Ma nosite se svi zajedno u ...
@zuHorse odlican komentar, nisam ja bas upucena, iskreno. O ovom liku sam nesto citala i sta znam sve mi to nekako bljutavo djeluje. Ali poslusat cu savijet svakako :)
neseri sepicu
"Tražio sam također, poštenu SDA...", reče Šepić, a i sam zna da takvo nešto ne postoji. Iako mi ovaj Šepić nije srcu prirastao, dobro je da neko ipak ima hrabrosti ovako otvoreno progovoriti protiv Bakira Erdogana.
Dolje Velekvislingov amanetlija, Princ Kuga! - Sloboda bosni i Hercegovini!
Bakira vodi sebija, a oboje nazad u u 1991! Nego, Senade organizuj se dobro, pokreni Krajišnike, pa da ih namjestimo tamo gdje su zaslužili - na smjetlište i po zatvorima!
PS - Isti slučaj, porodica sa Balkana, Čaušesku, Mira Marković - Slobodan Milošević!
Princ Kuga se itekako bavi državom, temeljito je uništava. Dolje Izetbegović i njegovi klerofašisti! - Sloboda Bosni i Hercegovini!
Kretenu,malo ti sto si krao i zaposljavao rodbinu sa sda-ovcima,sad bi da osnivas svoju stranku pa da jrades vise i zaposljavao fameliju. Ne znam samo koja budala bi glasala za tebe da budeš clan predsjedništva.. Majku vam nemoze se posten covjek zaposlit ni kao cistac od vas...
Šepiću: Umjesto Bakirom, pozabavite se vi malo vasim narodom i gradjanima BiH. Ne oglasavate se o "Agrokoru" i kako zastititi domace dobavljace, Kako smanjiti uvoz svega i svacega. Fali za penzije a mi dajemo Hrvatskoj milione za uvoz obicne vode? Sta ste vi uradili da sprijecite ukidanje zakona o obaveznih 40 % nasih proizvoda u prodavnicama. Na INI-nim pumpama sve je 100% hrvatsko. Konzum 2 % BiH proizvoda. "Tus" ostao duzan 20 miliona nasim dobavljacima? Vi se bavite Bakirom :-(
ako pobjedi sda ja idem na mars
Nisam vidio kako se glasa kod Staljina, ali jesam vidio kako se glasa na kongresu sda, tako da vjerovatno ni ovo prvo nisam propustio.
supcic jos u sda a protiv sda sere...ista govna samo skonto da brod tone pa oce da bjezi
Isti Dolf Lundgren
Radoncic nije Bošnjak
Moj Šepiću, Bake ti odavno već živi u nekom svom svijetu, odvojen od realnosti na svom oblaku od - valjda zlatnih kašika . . . Rodio ga babuka njegov . . . !!!
ti imas nekog integriteta cim nisi ostao sa kriminalcima u talu, a mogao si.
Sepicu hebem ti mater... isto zelim izetbegovicu i SDA.. trebamo vas lincovati.. jos jednom mamu ti hebem.. poz