Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj kako mi se gade ove ljudi iz SDA, pa stvarno, jedini koji produciraju nasilje nad nama i koji su producirali isto ste vi i niko više, svejsni smo vaših osporavanja, potkopavanja, uvlačenja zemlje u crno i prodavajanja magle. Jedino što vama ide dobro jeste ova huškačka politika.
HOĆEMO SAMO VANREDNE IZBORE, DOSTA VIŠE OV IH IZMIŠLJENIH KOALICIJA I HAOSA. AKO ĆE SE OVAKO SA OVIM KOALICIJAM I DALJE VODITI DRŽAVA ONDA I NETREBAMO IZLAZITI NA IZBORE.
Ja se nisam još oženio zbog ovih SDA lopova. A oni nek tove svoju djecu haramom...
@arivattanen Vidis da narod ipak znas :)
Kad se je politika preselila iz parlamenta u dz.a.m.i.j.e, a ekonomija ide na taj nacin da se pare od donacija licno urucuju podobnim sinovima, e tu je prestala demokratija moj Sepke. Kad su se glavne politicke odluke donosile po iftarima i ramazanskim sjelima tu je isto prestala demokratija i sekularizam. kad si ti u cazinskoj gimnaziji obnovio godinu zbog keca iz matematike e tu prestaje tvoje znanje ili kad si svom rodjenom babi krao francuske franke koje je tvoj babo zaradajivao na svercu s francuskim unproforom u ratu, a ti ih trosio na automatima. Od kad si ti napravio zgradu u vlastitom dvoristu od kad si svom bratu sagradio farmu junica ili otvorio rent-a-car agenciju koja raspolaze s 10 novim Skoda, e tu prestaje moral postenje i sve drugo sto krasi jednog covjeka, a pocinje korupacija kito lopovluk laz podmetanje koje rezira SDA bolje nego Spilberg.
E moj Šepo Šepo, dohakat će ti ta prljava politika, sam sebe uništavaš
Napredak je iole evidentan na sadašnjem vaktu, i pored niza problema, vidi se neki napredak
napredak ce biti kada ovi zeleni napuste fotelje
Dok narod ne objesi nekog neće ovdje biti bolje....ko to nije shvatio - neka ćeka još 20 godina
U boje ti mamu SDAovsku onu,kad vas strpamo u zatvore i kad nam vratite pare št ste opljačkali biće bolje narodu u ovoj zemlji
da je SDA kriva za sve probleme u drzavi