Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navikao si samo na lezi l+hljebe da te jedem, uradi nešto konkretno
Jao, neznanja !!! Pa, Šepiću, živ ti meni bio... koga od "pravnika" imaš da ti priprema i servira ovakve gluposti i besmislice ?!? Još je gore ako to radiš sam, jer se svakom stručnom pravniku (kojih je u BiH, doduše malo i sve ih je manje) od ovoga diže kosa na glavi ! Direktiva 2010/41/EU nema nikakvu vezu sa "uvođenjem" kategorije samozaposlenih osoba, nego se tiče jednakog tretmana između samozaposlenih osoba muškog i ženskog spola ! Tragikomedija.
Moze, samo kad ti Sepicu i Konakovicu, budete prvi samozaposleni, mimo budzetskih sredstava.
Prvo mi da rijesimo javnu potrosnju i tu ne mislim na drzavne slubzenike vec na vas stare prdo*nje koji se vozite u kakvim bmw-ovim, audijima, licni sofer, licna sektretarica, sve vam licno, a kada treba da sta donijeti sta korisno vitalni nacionalni interes
bolje bi bilo uvesti porez na vrijeme provedeno na iternetu.
Samovazdušnik.
sda samozaposlenik ..
i na djecu cete porez placati kao u kini bez obzira sto nas puca bijela kuga
Šta konkretno znači - "upućena inicijativa"?
znaci da ce se vutljati po ladicama godinu dana najmanje
Suhveli si i ti al et'