Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače ste velika stranka pa teško upratiti ko šta radi?!
Nemaš ni šta biti upoznat, stranka ti i postoji zbog Kasumovića, jer da nije njega bilo i njegovih glasova u Zenici, ne bi vas bilo ni na mapi.
jel ovo istina?....https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/3185513/izetbegovic-na-tajnom-spisku-invalidskog-fonda-bih-mesecno-prima-335-evra-ratne-invalidnine-jer-je-ranjen-kao-organizator-otpora
E moj Šepiću.Tek sad vidiš koliko je teško voditi stranku.Vidi se da si se zaletio i da si nedorastao zadatku.
Ja stranke i k.u.r.c.a svaki clan svoju politiku vodi bože sacuvaj ...
Strategija Bandić-Plenković... Kupi jeftino, prodaj se jeftino... Eto zastupnika i govana
Sve go kriminalac. I mater bi za fotelju prodali
I on bi se za interes mogao izjasniti kao Hrvat il Srbin.
Znači da će ovi tvoji iz Zenice napraviti belaj!
NB - klub lijecenih SDA-ovaca
Lazov Sepic cim zine on slaze !!!!!!
Eto sta ti rade. Neces ti da radis sa dobrim ljudima, nego biras neke bezkicmenjake, uvlakace itd
Ma nije problem sto su oni isli na razgovor sa SDA koja ce i onako biti nosilac Federalne vlasti,nego sto se ne zna sta ce on dobiti u od tog kolaca
Šta si se ti ufurao nigdje te više na mapi
jel ovo istina?....https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/3185513/izetbegovic-na-tajnom-spisku-invalidskog-fonda-bih-mesecno-prima-335-evra-ratne-invalidnine-jer-je-ranjen-kao-organizator-otpora
Sta se ovaj Sepic javlja Sepicu da vam Kasumovic nije povukao 30 000 glasova ne bi vas bilo ni u drzavnom parlamentu ni u federalnom niti u ZDK, imao bi max 2 mandata u svim kantonima, ne znam kako te nije stid oglasavati se, ako iko treba nesto reci to je Kasumovic. Povuci se samo stetis covjeku, pola glasaca njegovih nece vise glasati za njega zbog tebe, vidis da ne privlacis mase nego odbijas.
ovaj zeznuo Šojića...pravi se budala
Sta jedes govna i ti i Kasumovic, pa SDA vam je sve u zivotu dala, sta bi sada bili da vam nije bilo SDA.Zahvaljujuci toj stranci imate sada to sto imate i treba da se usutite i da uradite sve sto traze od vas, zar niste svjesni situacije?
šepić, ahmetović i td... najveći isprdci iz sda postali poznati jer su "ljuti" napustili stranku. Koliko je samo takvih degena, a za koje i ne znamo da postoje dok se ne naljute!?