Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi je oduševljenje jer si kupio stan od 300.000 KM u Starom gradu hehehehe ;))))
nemoj tako c"ojk posteno sve pokrao:)
Pa gdje ce nego u Stari grad.....tog ni haubica nemoze vratiti u Sepice, zasok kod Cazina....samo da znate kako zatucan i primitivan je Senad Sepic.....:))))...
Jeli moguce da su cobani poput Senada Sepica(da ne znam iz koje stranke dolazi garantovo bi da je iz SDA) neka moralna vertikala i da ovakvi predstavljaju autoritete kojima mediji daju prostor da unose lazne vrijednosti,primitivizam sve ono najgore zbog cega i jesmo na samom dnu vec 20 godina. PA se jos ovdje ponasa kao da je neki evrospki posmatrac(rumenko seljacki),a ne clan zlocinacke organitzacije,zvane SDA,.
Zadnjih mjeseci se usutio jer papak racuna da ce se zanoraviti na njega i kao malo kompromitirani kadar stranke koja nas je vise od SDS-a dovela u crno losim potezima jos losijih ljudi uskih horizonata i licnih interesa koji sezu u bijedni status njihovih porodica iz kojih poticu ....sve genetski utkano u njihov provincijski DNK pun kravnog materijala i kompleksa.....u Zivotopisu doticnog cazinskog propalog Hozde, nema nista konkretno osim cijelokupnog politickog angazmana ...niti rijeci od pozitivne afirmacije u drustvenokorisnom smislu....tj, isti nikad nije nista radio u zivotu osim bio SDA pulen.....a nazalost nije sam.....vecina primitivaca je u istom polozaju...jedno je zasigurno , za 10 godina sve sa 15% kapaciteta mozga ce se iseliti a starci sa 40godina radnog doprinosa u RBIH ce umrijeti u bijedi...i ostace Sepicu i Mehmedovicu i Izetbegovicu , Lagumdziji i slicnim mediokritetima cijela fildzan drzava sa sami zive u njoj.... Uzas! Ovakav narod i nije bolje zasluzio.....!!!
Kako ih nije stid, pored tolikog zla i loseg sto su nam nanijeli, spominjat ovo jedno odusevlenje za cijelu godinu i to odma i njega pokusavaju sebi da prikrpe.
Pamticemo da je jedan cazinski polupismeni svrsenik medrese ( zaseok Sepici) uspio od loseg studenta zahvaljujuci SDA stranci prvo diplomirati na filozofskom fakultetu zatim,postao strasni SDA politicar i ostvaio davno sanjani sam, da se doseli u sred Sarajeva i da zauvjek zaboravi sljivike i blatnjave livade.....svak cast portalu sto mu daje prostor....a ima Sepica i slicnih karaktera da nam nikad nece biti bolje....a uz to vrlo cesto se moze sresti kako tumara oko SDA centrale u odijelu i bijelim carapicama kao i primitivci sa romanije tacnije zaseoka Gazije, stranacki drugari Zukic, Sarajlic i Mehmedovic slicnih socijalnih statusa i mozdanog kapaciteta.... Tesko nama!
Koji cinizmi, zbog njemu slicnih smo i u gabuli u kakvoj jesmo
I mi imamo godina i godina razocarenja u SDA ... kako samo imate obraza da se pojavljujete i dajete komentare kakva je godina bila, kada ste vi jedni od glavnih krivaca sto se nista ne mijenja, jer sve sto mozete zakocite ...
Ni to sto si nabrojao pozitivno nije bitno kad nam je drustvo iskvareno i mrznjom zatrovano...Kakve mi koristi od reprezentacije kad ona predstavlja zemlju koju mrze vlastiti gradjani? Kad u glavama rijesimo probleme onda ce tek sve biti kako treba, do tada patimo i zadovoljavajmo se pobjedama u nogometu, to je dobar domet i dobar privid normalnosti :)
samo mi nije jasno kad ovi SDAovci pocnu da kude
a sve to komentarise neko ispred sda, a oni su zapravo glavni i odgovorni krivci za svu situaciju ukojoj smmo danas... samo gledaju svoj interes a ono sto je u interesu gradjana sabotiraju
sve i sve gore i gore ce biti sve dok postoji genocidna tvorevina,tvorevina koja koci sve bas sve..............