Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid je bio i nikad nece to moci osporiti ma sta uradio
Ti si moralni kepec kakav se odavno nije rodio
Vrhunski bosnjacki mislilac.
bla bla bla samo pricate, a od price nema nista! radite nesto. podrzite svoju pricu djelima oa ce vam mozda narod i vjerovati
A kao što vidimo genocida nije bilo, osim što su u ležernoj i opuštenoj atmosferi ubijani ljudi. Njih 8372.
"RS se sve više pretvara u totalitarni dio BiH"izjave jednog nijemca.
Ovi debili uporno nastoje srpsku nečast svesti na Milorada Dodika, a za zaključke glasali apsolutnoo svi srpski političari. Valjda lakše živjeti u šarenoj laži da se sa genocidnim okotom može živjeti.
Bošnjaci, ovi su gori od presuđenih ratnih zločinaca, pamet u glavu!
Jednu vreću za našeg Senada!
Malo ČAJNIH VREĆIĆA na tvoja usta.
da li ste vi bosnajci zaista toliko supljoglavi?...niko ne negira genocid....eto bio je genocid....srbi traze dvije stvari...da se napravi tacan izvjestaj srebrenickih zbivanja 92-95...i drugo da se svuda u svijetu gdje bude hiljadu ili 8 hiljada zrtava to proglasi genocidom....ili neka nam neko dokaze da jedan bosnjak vredi kao tri srbina...ili tri hrvata ili deset kurda ili 150 huta...ili dokazite nam da jedan bosnjak vredi kao 1200 rohinja....koliko sirijaca vredi jedan bosnjak?
Genocidaši će ostati upamćeni kao genocidaši, ja ih blatim kad god mogu, uživam u tome.
SMRDI SU JEDINO DOSUDENO GENOCIDNO FASISTICKO PLEME NA SVIJETU!!
Delegacija Evropske unije u BiH - www.europa.ba Misija OSCE-a u BiH - www.oscebih.org NATO sjedište u Sarajevu - www.jfcnaples.nato.int/hqsarajevo.aspx UN Misija u BiH (arhiva) - www.unmibh.org UNHCR u BiH - www.unhcr.ba Ured UN u Sarajevu - www.unlos-bih.org Ured visokog predstavnika za BiH (OHR) - www.ohr.int
A jeste odgovorili Genocidasima u pichu materinu!! Nije ni cudo da nas rade budalama!!
Nije fino nazivati ih kepecima, oni su mali ljudi. Mozak im je poput žira.