Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šepić ističe; kako većina ljudi u FBiH i Sarajevu mora svojim potezima dokazati da želi modernu i evropsku BiH. Jesi li ovime mislio na Šćepu i Žutog mu?
Halo clan orkestra, imash li kaku drugu kompoziciju?!
Pa da bi se uštimao orkestar, probaj ti skupa sa ostalom fukarom iz svog tora da se odreknete mjesečnih primanja par mjeseci te pare date pametnijim od vas da ih ulože u proizvodnju i tako zaposle ljude koji su godinama na birou. Isto se orkestar može uštimati kad se oduzme imovina tvojim stranačkim kolegama koji su u rat ušli bez igdje ičega, a sada su milioneri i kada isti budu osuđeni na višegodišnje robije. Eto možda će se tada moći uštimati.
Jeli ovo kopija necije izjave iz 1991 godine ili sta vec?
Cuj ovog govnara...pa kad takvi uhljebi ko ti predju na ahiretonda ce bar nasoj djeci biti volje, nadati se...
bas k'o zeljko komsic, samo baljezga..
BiH nikad nece biti funkcionalna nazalost..!!
Dok god takvi kao ti samo pricaju i ne rade nista!