Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi tu svoju slobodu zadržite za sebe.. I no problem..
Nemate slobudu ni na papiru
Jede tumor i mozak a i pamet ovom zlikovcu ....
Senator iz Arizone McCain je najveci jastreb medju globalistima koji su za vrijeme Busa kao Klintona i Obame provodili agresije kao i 82 puta nakon drugog rata, mjesanje u izbore drugih drzava kako je neki dan priznato. McCain poziva na rat protiv Irana i Rusije.
sad svi pametni.... mora se razgovarati i pokusavati rjesavati otvorena pitanja... ono sto je pogreska je pogresan odnos prema saveznicima.. ali ujedno i koristan, a sve je problem novac ... EU bi da izvozi u ameriku djabe i zaradjuje a da amerika nema zaradu... nema toga .. tramp je ekonomista i i biznismen prije svega i gleda korist za USA, kako mu tu zamjeriti... sve je to igra, a EU je uvijek ljigava i licemjerna, i oni uvode carine i poreze i ne daju dr.da zive samo Oni,