Komentari (490)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba joj poništiti i rodni list jer bi naj bolje bilo da se nije no rodila!!
Ahahahhaha
vidis sta je spremna sebi da uradi, takvu sudbinu istu ceka i SDA ...da je na vrijeme otisla mogla je biti i dalje profesorica ....ovako ...analiticarka Sebije ili kiroprakticarka :D za to skola ne treba ili menadjer ,...
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Koja BRUKA za državu i za one koji su se pošteno školovali!
Basum sagosum 😁
Nisu svi doktori lekari/ljekari, a nisu ni svi lekari/ljekari doktori
Moze u Lokalnu ambulantu u Ilijas lijeciti babe i dede…
Kad nekome naneses dusevnu bol, oklevetis ga, potvaras, mora se to u zivotu vratiti kao bumerang. Sve dodje na naplatu moja Seki, pa tako uzivaj u onome sto si ti sebi servirala. Caooo
Kao neko ko je proveo mnogo vremena u visokom obrazovanju, kazem da odluka nema nikakvog smisla. Ako je sporan magistrat, razumijem. Ali, mnogi fakulteti nude mogucnost doktoriranja bez magisterija. Dakle, ako kandidat preda doktorsku disertaciju i komisija procijeni da se ista kvalifikuje kao doprinos u rangu doktora, komisija dodjeljuje titulu. Ovim univerzitet kaze da je sam kompromitovan, jjer ponistava vlastitu diplomu. Situacija jednostavno nema smisla.
U BiH nije taj slucaj
Hej moj Bake... Nakon toliko muljaža i migoljenja dohaka ti Hurem.
E mučenica, osta gola ko lipa 🤭🤗😁
Al vidi ovo,sve zavrseno,dokazano i opet 6 kretena glasalo protiv ponistenja.
Kako kako
SDA botine na ACM 812 A, odmah! Pokrepat će ljudi, nema sendviča, nema ništa...
Ok ako nema nek i odgovara za svoja djela odnosno nedjela ako se dokaze. A sta sa dodikom jbo vas skola frajer psuje i vrijedza a niko nista.
To vi SDAlije tako hocete da prikazete, da vam Se ne smije nista reci jer ste kao nasi?? Sad evo Dodik kriv sti se vi bavite lopovlukom?
A ko su ovi hodnici bez ponosa i dostojanstva.Ovo je gore nego u doba Staljina.Svako ko ne misli kao trojka taj je SDA bot.
U bilo kojoj drugoj zemlji bi ljudi od sramote dali otkaz sami, ali ne Izetbegovici, ta nece izaci sa KCUSa dok je ne iznesu. Pa ako ima imalo ponosa kao sto nema jer je to bez obraza ikakvog, sama bi odstupila, dala izjavu za javnost i otisla.
Ponistavanje diploma je samo uvod. Cekamo da pred zakonom odgovara za sve sto je krivotvorila, slagala, pokrala, maltretirala, ljudske zivote ignorisala da ostvari svoje bolesne ambicije... Pravda ce biti kad Sebija bude privedena i osudjena, kad zavrsi u Zenici i odlezi svoja nedjela!!!! Ovo su prepucavanja, sigurno i politicki obojena, ali cinjenica je: SEBIJA JE KRIVA !!!! Sad da se sve lijepo od pocetka odmota i ispita, svjedoka ima na hiljade!!!
Ispitajte joj i bracni list, mozda je sestra baketu a ne zena