Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto poceli su i nasu djecu bosti. Pa vi cekajte. Ja sam se naoruzao. Pucam migrantu u glavu u slucaju kontakta, a vi onda vidite gdje ce te ga otpremiti u Pakistan ili pod zemlju.
Recimo DOSTA JE, tri godine kao građanin ove zemlje zovemo Vladu i policiju da nas zaštiti, niko se nije bavio ovim problemom koji se nagomilao, našu vlast nemamo šta čekati naši su životi u pitanju, ne hoda ova banda ilegalaca po Poljinama nego po našim naseljima i nama stvara probleme a sad nas je počela i ubijati, DOSTA JE
Takodjer, nek mi pipne porodicu ili mene sam cu mu presudit.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
A isao si im donirati kredit za mobitel u Blazuju? Gdje je Jusko? On hoce represivne mjere prema svojim gradjanima a ove lole senluce i cakijaju u sitne sate. Svi ce te na smetljiste.
Sad ce izaci na TV i kao obicno unijeti se srcano u govor, da on rjesava, da mu komesar ne spava, da rade 25 sati! On je meni gori od ministra zdravstva! Tu je, filozofira, a nikakvih rezultata! Totalno lazan tip kao sto mu je i stranka!
@mirage77 Jusko se mozda priprema za iducu funkciju. Bio je ministar komunikacija i prometa, ministar za boracka pitanja, pa ministar unutrasnjih poslova. Da nece finansije iduci put ili pravosudje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostaje da sami preuzmemo sve mjere posto vladajuci to NECE.
Sta je sad ovaj u javnom zivotu, izgleda nista, jooooj al ga presvukose
CotamotuA4.... Ne seri više bgti, kriva ke SDA za sva sranja i to je jasno da su samo na sebe mislili sve ove godine, tako da ne krivi ninoga drugpg, bilo je načina da se stavi granična policija između RSa i Federacije ali para nema, a gdje su ZNA SE, NAROD ZNA
Bakiru, Reisu i Selmi ih u kuću.
Ove je kamera neka morala snimiti
Pljackaju građane na ulici..prijete i biju se u gradskom prevozu...ubijaju ljude..sta jos treba da urade da bi se protjerali ondje, odakle su i dosli. Pa dosta vise, covjeka strah navecer prosetati ulicom, ako to nije Titova ili Ferhadija
nek ste vi dosad šutili a što se nije moglo proći ilidžom od njihA nikom ništa
Trebao si ti Memiću davno reagovati, onog momenta kad je ubijen Dzenan, si trebao pokazat kakav si čovjek i političar, sad je kasno odnio vrag šalu doveli ste ih 10000, za godinu dana u Sarajevu ce vam ostat samo oni.
ja bi u zemlju od stida propo da mi je ovaj australopitek nacelnik
slobodno utoku nabavljajte. Ako vas napadne, mozete pucati u noge pa neka jauce. Vas ne mogu kazniti ni za ubitsvo niti pokusaj nego za nuznu odbranu, a posto ste pucali u noge nema prekoracenja nuzne odbrane, tako da ste slobodni
Treba im dijeliti vizitke sa adresom Džaferoviča i navesti tamo če te dobiti smještajDok se ne počnu iskupljati ispred njegove kuče nema hajra.
Mema Darvil
Koji bude prisao meni sa bilo kojim namjerama dobrim ili ne ili cu ga zgaziti sa autom ili palicom "onesposobiti" pa ga vi sto ih stotite kupitite i struzite sa plocnika
Mozemo voljeti Fahrudina Radoncica ili ne ( ja za njegovu stranku takodje ne big glasao) ali treba staviti ruku na srce i reci da jedini ponudio kakvo-takvo rjesenje o migrantima. Prema tom prijedlogu, migranti se ne bi mogli kretati slobodno po gradovima bili bi ili u migrantskim centrima, u zatvoru ili bi se vracali kuci. Ali su se usprotivili Dzaferovic i Izetbegovic i eto nam sad. Jos se Dzaferovic isao izvinjavati Pakistanskom ambasadoru "Vasa ekselencijo..."
I onda kazu Dodik fasista ovaki onaki,njegovi građani nemaju ovih problema