Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je vidjeti tvoju \"gradsku\" facu, faco, kakav god bio čovjek loš, lopov ili kriminalac, ima kakav takav doktorat na neku o tema o kojima ti nisi čuo ni preko tv-a, čovjek je profesor na univerzitetu u Sarajevu sa doktoratom. Ko si ti?
Saće otkupljena zemlja VIK da procvjeta od voćki! Dobrodošo, novi načelniče! U poljoprivredi je spas! Svaki dan tri puta jedemo, a nema naše domaće mrkve za kupiti nigdje. Ako nas ti ne spasiš, neće niko!
Ko ovu budalu izabra... ratni profiter, kriminalac.............
pošten..pravo..intelektualac..gospodin..veliki..
e sada smo gotovi...opšina llidža ce sada da propadne......
Ovaj kriminalac je dijete svoje rodjeno u zatvor poslo da odsluzi njegovu kaznu. dalje nista ne treba reci Ilidzo na sta si spala.
Dok nekom ne omrkne,drugom ne svane.Eto,ovom \"organizatoru otpora\" čitaj kriminalcu,je svanulo.Slijedi da za svako dešavanje mora ići po mišljenje Hadžije ,generala-piljara Halida Ćengića i sina mu Hasana.Ilidžo,crno ti se piše dok je ovaj v.d
ovo su \"seljačke\" opštine, vidi mu face
Vajta postoa načelnik...
najveci G.A.D od svih vijecnika na ilidzi. svercer oruzjem prijeratni. ako on bude novi nacelnik poslije izbora sa ilidze treba seliti..
budes mi dir\'o aerodrom, gotov si..
neeeeee
vrati pare od pusikarine ....