{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Senaid Memić dobitnik priznanja najbolji menadžer načelnik u BiH

9.5.2013. u 10:06
1
7
Senaid Memić dobitnik priznanja najbolji menadžer načelnik u BiH
1
Senaid Memić dobitnik priznanja najbolji menadžer načelnik u BiH
Općina Ilidža proglašena je evropski otvorenim gradom, a njen načelnik, Senaid Memić, najboljim menadžerom načelnikom u BiH 2013. godine.
Općini i Memiću priznanje je dodijelio Evropski pokret u BiH na svečanoj akademiji "Vrijeme je za Evropu“ održanoj jučer u Prnjavoru.

Evropski pokret u BiH dodijelio je priznanje općinama koje su otvorene za saradnju sa Evropom i njenim institucijama, a služi kao vrsta certifikata evropskim institucijama, te je na taj način Evropski pokret identificirao lokalne zajednice i načelnike koji ispunjavaju određene evropske standarde i normative.

Ovo priznanje dokazuje da su svi evropski partneri i institucije dobrodošli u ovu lokalnu zajednicu i da u njoj, kao i u načelniku imaju dobre i pouzdane partnere.

Iz Evropskog pokreta smatraju da moderan načelnik mora misliti i raditi poput poslovnog menadžera ukoliko želi voditi lokalnu zajednicu i građane koje zastupa.

"Priznanje mi mnogo znači, ali mi stvara i obavezu da budem još bolji u nastojanjima da Ilidži vratim prijeratni sjaj, a njenim građanima bolji ambijent za život", rekao je, između ostalog, načelnik Ilidže Memić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: