Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su. šta rade, muharem serbezovski,.meliha alić, sven alkalaj, safet halilović, azra hadžiahmetovič, beriz belkić, mirjana deak, fehim škaljić... nema Harisa, nema para, nema funkcija, ostao gradimir gojer večiti luzer.
Jel ovo ona stranka čiji je osnivač prodao Željezaru Zenica Kuvjaćanima za 1 KM, da bi je oni prodali naredne godine za 64 mil $ Mittalu? Da je ovo zemlja koja je vrijedila onoga za koju je palo ono najbolje što je ovaj narod imao taj mi se odmah njihao na lipi u Vilsonovom.
Zar ta stranka jos postoji!? Zna li iko sta bi sa Lesijem?
Zar SBiH vise i postoji?
--- Rođen u SDA I odmah hebe i tuče. U tome je problem što je svoje ponašanje prenio u SBiH. Po zadatku ! Šta je takvih koji tuku po zadatku u DFu, i desetinama malih stranaka. A da je SBiH nepotreban SDa ne bi ni psotojala. Budimo konačno realni !
HAHAHAHA kakavi debili pa zar se jos niste ugasili
Ova stranka je kod nas umrla bila joj Dženaza davno
zar ova stranka još uvijek postoji.
Zar ta stranka još postoji?
Ma hajte molim vas😆
Tornjak
Ej žalosti,bolje biti Bakirov podvornik,nego predsjednik ove stranke
Ej žalosti,bolje biti Bakirov podvornik,nego predsjednik ove stranke
najbolje ljude je oćero...ccc...
Zar ova stranka nije ugasena?
koji ti je to po redu lažnjak?! naporan si